Néhány mókussal még most is beszélek

Gyerekszem
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Laci jó élményeket szerzett a PEOPLE TEAM nyári táborában. Lássuk, hogy miért választaná a srác legközelebb is a PT-t!

„Kétszer táboroztam a PT-ben, a második alkalommal már több embert megismertem. Szerintem nem kellene változtatni a PT-n, mert úgy jó, ahogy van. Tetszik, hogy a fiúk és a lányok épülete külön található, nagyon szép a környezet, jó, hogy ekkora területen van a tábor – egyszer nem is találtuk meg az egyik programot. Kényelmes volt az ágy. Az ételek közül minden ízlett. Egyszer maradtam le a reggeliről a szobatársammal, mert elaludtunk.

Személy szerint a fényképészetet tanuló csoportba, vagyis a fotóstáborba mentem. Sok érdekes program volt, az esti csapatjátékokat különösen szerettem. Nagyon jó csapatba kerültem. A táboroztatók is jó fejek és viccesek voltak, néhány mókussal még most is beszélek vagy játszom.

Megismertem egy csomó lányt és fiút. Sokkal nyitottabb lettem a tábornak köszönhetően. Megtanultam, hogy ha nem megyek oda emberekhez, és nem kezdek el velük beszélgetni, akkor igazából meg sem ismerem őket.

A szüleim nem féltettek, örültek, hogy jól éreztem magamat. Már várom, hogy jövőre is menjek a PT-be. Nem jártam még jobb táborban, a PT volt a legjobb.”

Kapcsolódó
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel
Gyerekszem

A kuktatábor a kedvencem

Ha diák vagy még, és szeretnél megtanulni sütni-főzni, vagy tisztában vagy az alapokkal, de kipróbálnál új recepteket, és szívesen töltenél…

Még több