A legjobb, hogy barátokat szereztem a táborban

Gyerekszem
PEOPLE TEAM tábor

Ha visszahúzódó is vagy, merj nyitni mások felé! Minél többet mutatsz magadból, annál valószínűbb, hogy hozzád hasonló barátokat találsz. Janka a PEOPLE TEAM nyári táborának számos barátját köszönheti. Így jellemezte a diák a PT-t:

„Legelőször 2016-ban voltam a PT-ben, de 2019-től évente járok. A legjobb, táborhoz köthető dolog az új barátságok kialakulása. A PT-ben megtanultam, hogyan kell jó barátságokat kötni, hogy lehet szórakozva is tanulni az életről és minden másról. Egyértelműen változtam a táborban töltött hetek alatt: sokkal nyitottabb és felszabadultabb lettem. A szüleim eleinte természetesen féltettek, de miután hazaértem, és elmondtam, hogy életem egyik legjobb hetét töltöttem ott, megnyugodtak.

Eddig csak az angolos szekción voltam még, de teljesen bejött az egész. A PT-n kívül nem jártam más táborban, de ha lettem volna, akkor is a PT nyerne szerintem. Szuperek az esti programok, azok közül is talán a kaszinó a legjobb. Tetszenek a szabad programok és a sorverseny. A pizzanapok mindig jók, csak a hét végére már kicsit sok lesz a pizzából. A helyszínen (NJE Homokbányai Campus) található épületek hangulatosak, és ha valaki év közben nem kolis, az egy kicsit megtapasztalhatja, milyen is a kolis élet. A szobák is jók, csak a tetőtéri helyiségekben nagyon meleg van nyáron, de amúgy rendben vannak. Egyedül talán a lefekvési időt vehetnék egy kicsit lazábban a szervezők.

Nagyon-nagyon sok élményt szereztem a PT-ben, így nem tudnék egy kedvenc pillanatot kiválasztani. Illetve azt sosem felejtem el, hogy a táborban megismertem a barátaimat. Másoknak is azt tudnám tanácsolni, hogy merjenek odamenni ismeretlenekhez barátszerzés reményében. Én oda mertem menni a későbbi barátnőimhez, és jól sült el. Remélem, még sokáig lesz PT-tábor.”

Kapcsolódó
PEOPLE TEAM tábor
Gyerekszem

Szeretek főzni

Ha szívesen töltenél egy hetet felhőtlenül, próbáld ki a kuktatábort! Mirti a PEOPLE TEAM (PT) tematikus táborában járt, és elmondta…
PEOPLE TEAM tábor
Gyerekszem

Kedves, nyitott emberek

Meli mesélt nekünk PT-táborról, vagy ahogy sokan hívják: a kecskeméti gyerekfesztiválról. „Az első napon, amikor megérkeztünk az egyik barátnőmmel, teljesen…

Még több