PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Egy nyári elfoglaltság, ami egyszerre hasznos és élvezetes. Zsombi mesélt a PEOPLE TEAM kecskeméti táborában eltöltött egy hétről.

„Miért jó táborozni? Mert a nyári táborban szocializálódsz, jó a barátaiddal lenni, tanulsz valami újat… már akkor, ha oktatós tábort választasz. A PT-s szekciók közül a dróntábort próbáltam ki, ahol az volt a célom, hogy megtanuljak FPV-drónozni alapszinten. Tetszett, hogy összerakhattam egy működő drónt, szerintem ez kifejezetten hasznos tudás volt.

Egyszer jártam eddig a PT-ben. Előtte kíváncsi voltam, hogyan működik a tábor, utólag pedig azt éreztem, hogy jó hetet töltöttem el ott. Ha problémám volt, a táboroztatókkal megbeszéltem, és megoldottuk. Barátságokat is kötöttem a PT-ben, igaz, nem tartósakat, mert táboron kívül nem igazán beszélek velük.

A csapatversenyes feladatok jók voltak, a büfé is tetszett, a fizetőrendszer az egyik legjobb. Az ételekkel elégedett voltam, leginkább a reggeli péksütemények jöttek be. Ha valaki hezitálna azon, hogy eljön-e a PT-be, annak csak azt tudom mondani, hogy minden oké lesz, nem kell izgulni. Én jövőre is szeretnék PT-zni.”

Kapcsolódó

Még több