FPV-szemüvegben drónoztunk

Gyerekszem
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Marci két szekciót is kipróbált a PEOPLE TEAM-ben, amik közül a dróntábor volt a kedvence. Nem véletlenül népszerű az új generációs tábor – a drónépítők szekciója az egyik leggyorsabban betelő PT-téma, ezért érdemes minél korábban jelentkezni rá.

„Kétszer voltam a PT-ben. Először fotótáborban, és én voltam ott a legfiatalabb. A tanárok kedvesek voltak, és a képeim sem sikerültek rosszul. Másodszor pedig drónépítő szakkörön voltam, ami nagyon tetszett. Remélem, ugyanaz a tanár lesz, mint legutóbb, mert következő alkalommal is dróntáborba mennék, ahol megtanultam drónszimulátorozni, és megtapasztaltam, hogy milyen belső nézetben drónt vezetni. Nagyon élveztem, amikor FPV-szemüvegben drónoztunk. Jó sok program volt – és nyeremény is –, közülük a péntek esti kaszinó volt a kedvencem. Szerintem a PT jó úgy, ahogy van, esetleg lehetne több külsős program is (például múzeum, gyárlátogatás), mint amikor elmentünk a Digi Musichoz.

A szüleim nem féltettek különösebben. Inkább én féltem, hogy a nagyobbak közt egy hét rossz lesz, de utána nagyon jól éreztem magamat. Szerintem szuper, hogy eljöttem a PT-be, ez a kedvencem. Még legalább négy évig szeretnék itt táborozni. Nem volt olyan tábor, ahol jobban éreztem volna magam.

A szállított főételeket nagyjából mind szerettem. A büfében a melegszendvics és a bögrés leves volt a két kedvencem. A kollégiumi szállás egész jó – őszintén, aludtam már rosszabb helyen is. A környezet hangulatos volt, főleg a trambulinoknak örültem. Egyedül az nem tetszett, hogy fent, az emeleteken borzasztóan meleg volt. Esetleg lehetne légkondicionáló eszközöket beszerelni, bár tudom, hogy ez egy kollégium, és nem az alapítvány épülete. Amikor először voltam, a legfelső emeletre kerültünk, és elkezdett fájni a fejem. Ater, a PT szervezője viszont nagyon kedves volt, és leköltözhettem mellé, hogy ne legyen migrénem a melegtől. Szóval erre is találtak megoldást.”

Kapcsolódó
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel
Gyerekszem

A kuktatábor a kedvencem

Ha diák vagy még, és szeretnél megtanulni sütni-főzni, vagy tisztában vagy az alapokkal, de kipróbálnál új recepteket, és szívesen töltenél…

Még több