A falon kopogva beszélgettünk

Gyerekszem
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Honvágy a nyári táborban? Így kezelik a gyerekek a kérdést.

Korinak a PEOPLE TEAM volt az első egyhetes ottalvós nyári tábora. A szülei persze féltették, de megnyugodtak, amikor látták, hogy a honvágy helyét átvette valami más: az önfeledt szórakozás.

„Egyszer vettem részt a PEOPLE TEAM nyári táborában. Először féltem, hogy honvágyam lesz, aztán olyan gyorsan elteltek a napok, hogy nem is volt időm az otthoniakra gondolni. A legjobb móka volt!

Kezdetben a szüleim azt hitték, túl hosszú lesz az egy hét ottalvás, de még telefonálni is elfelejtettem nekik. A barátaim közül akadt, akinek honvágya volt első este, aztán sikerült megvigasztalnunk. A többi napon már nem történt ilyen. Másnap hangosbemondóval jöttek ébreszteni minket. Nagyon sokat nevettünk, például mikor bújócskáztunk, és ijesztgettük egymást a sötétben.

A tábor csendes, nyugodt helyen van. Az épületek is tetszettek, ahogy a kollégiumi szoba is, kényelmes volt az ágy. Előfordult, hogy nem tudtuk lehúzni a redőnyt, és ijesztő árnyékot hagyott maga után. A szomszédnak átdobtunk egy levelet, és kopogással beszéltük meg a falon át a kérdéseket. Jó volt a hangulat, sikerült beilleszkedni.

A táborban végig izgalmas feladatokat teljesíthettünk, például be lehetett ülni a tűzoltóautóba, volt Nashi City, illetve a sportpályán szuper csapatprogramok. A mókusok, azaz az animátorok mindenben segítettek. Amikor elment az áram, és visszamentünk a Hangárba, mindenki szomjas volt. Ránk szóltak, hogy álljunk hátrébb, mert a vízadagolóból elfogyott a víz. Aztán kifröcskölt, és vizesek lettünk.

Hogy mi mindenben fejlődtem? A filmek szerkesztése, vágása és vicces ötletek kitalálása terén, valamint a színészi képességeimben – meg is dicsértek ezek miatt. Ha otthon szeretnék videót készíteni, most már biztos menne. Úgy érzem, a PT-nek köszönhetően önállóbb lettem, és kicsit komolyodtam is. Minden tökéletes volt, nem változtatnék semmin a PT-n. Legközelebb is szeretnék elmenni a táborba.”

Még lehet jelentkezni egyes szekciókra. Te melyiket próbálnád ki? Kattints ide, és regisztrálj!

Kapcsolódó
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel
Gyerekszem

A kuktatábor a kedvencem

Ha diák vagy még, és szeretnél megtanulni sütni-főzni, vagy tisztában vagy az alapokkal, de kipróbálnál új recepteket, és szívesen töltenél…

Még több