A tökéletes nyári tábor

Gyerekszem
PEOPLE TEAM esti program, szolgáltatóház

Bizonyára sokan aggódnak a gyermekük első nyári tábora előtt, hogy vajon milyen lesz: jól érzi-e magát a csemete, kap-e eleget enni és inni, illetve tanul-e valamit, vagy átmegy-e személyiségfejlődésen. Panni első nyáritábor-élménye a PEOPLE TEAM-hez köthető, ahová egyedül érkezett, mégis remekül érezte magát.

„Megnéztem a PT honlapját, így még utazás előtt kialakult egy első benyomásom a PEOPLE TEAM-táborokról. A helyszín a valóságban nagyobb, mint azt a fotók alapján gondoltam, és sokkal több program volt, mint amire számítottam. Nem gondoltam volna azt sem, hogy ilyen sok barátot sikerül szereznem. Ez volt az első táborozásom, de tökéletesen sikerült: boldog, vidám, színes, feldíszített és szórakoztató volt minden.

A szállás mérete megfelelő volt, kényelmesek az ágyak, jók a szobák. Az ételek közül különösen a pizzát szerettem, de újdonság volt számomra a tésztasaláta, amin kívül még a zöld palacsintát és a kókusztekercset imádtam.

Az egyik kedvenc programom a strandolás volt, a másik pedig az esti tábortáncok. A csapatversenyeket nagyon szerettem, szuperül összekovácsoltak minket. Talán egyszer fordult elő, hogy kínosnak találtam valamit, amikor odaültem egy lány mellé barátkozni, de végül inkább otthagytam. Több vicces élményt is szereztem, a kedvencem, amikor a Felelsz vagy mersz?-ezéskor a fiúk felvették a lányok ruháit. A legfélelmetesebb pedig az volt, amikor megláttam a szobatársam.

A PT-nek köszönhetem életem első kapcsolatát egy fiúval; nagyon romantikus volt, amikor együtt néztük a csillaghullást. Az egyik barátnőmnek is tetszett egy srác, akit én szólítottam le, hogy a barátnőm odaadhassa neki az általa készített szívecskét.

Konkrét dolgot a táborban nem tanultam, de fantasztikusan éreztem magam. Illetve mégis fejlődtem valamiben: úgy érzem, egész életben tudom kamatoztatni, hogy hogyan lehet egy teljesen új és idegen közegben feltalálni magam, és új barátokat szerezni. Könnyebben megyek új közösségbe is. A szüleim ugyancsak örültek, hogy jól megvoltam, és mondtam nekik, hogy jövő nyáron megint szeretnék PT-s táborlakó lenni.”

Ide kattintva lehet olvasni a 2022-es PEOPLE TEAM-táborokról.

Kapcsolódó

Még több