Puzsér a PT-táborban

Egyebek
Puzsér Róbert a People Team-ben

2014-ben a PEOPLE TEAM nyári táborának egyik meghívott vendége Puzsér Róbert volt. A Csillag születik tévéműsor kritikusa éles nyelvéről és megosztó stílusáról vált ismertté. A tehetségkutató fekete báránya sokszor szembement az RTL Klub előírásaival, ami személyisége alapján nem meglepő, hiszen neki senki sem írhatta elő, hogy mit mondjon és főleg gondoljon az értékelések során.

A fellépőkkel ellenségesen és sokszor túlságosan is kritikusan bánó zsűritag vajon hogyan viselkedik gyerekek és tinédzserek társaságában? Ilyen közegben nem sokszor láthatjuk, de az előzetes fenntartások ellenére Puzsér a tábor egész ideje alatt nagyon készségesen együttműködött a táborlakókkal és -vezetőkkel. Egy jóságos nagyapóra vagy óvó bácsira emlékeztetett, amikor körbevették őt és a lehető legkülönfélébb kérdésekkel bombázták. Ez a pár nap izgalmas színfolt lehetett a kritikus életében is, hiszen általában komolyabb témákról faggatják, legyen szó akár kulturális vagy társadalmi kérdésről. Ezúttal  azonban olyan topikok kerültek szóba, amelyek eddig talán egyetlen interjúja alkalmával sem. A kérdések ugyan néha megmosolyogtatták, ám a hallgatóság a hírneves közszereplőt új oldaláról ismerhette meg.

Megtudhattuk például, hogy nagy rajongója A Simpson családnak, és tisztelettel tekint a készítők negyedszázados munkájára. Kiderült az is, hogy a kritikus kedvenc csemegéi közé tartoznak a Mogyi termékek. Az izgalmas kérdések megválaszolása mellett pár szelfire és csoportképre is jutott idő, a beszélgetés végén pedig az egyik táboroztató azt kérdezte, milyen „útravalót” adna a gyerekeknek.

Puzsér azt javasolta a fiataloknak, hogy sose adják fel az álmaikat, és azokat úgy valósítsák meg, ahogyan nekik tetszik. Mindenki próbáljon önmaga lenni, és ne hagyja, hogy bárki megváltoztassa. Ez a tanács más meghívottól nem hangzott volna ennyire hitelesen és motiválóan, s tökéletes lezárása volt a hosszúra nyúlt interaktív beszélgetésnek.

Kapcsolódó
PEOPLE TEAM tábor
Egyebek

Az igazi meleghozó

Március 21-e több szempontból is jeles nap, szinte mindenki várja. Ekkor kezdődik a csillagászati tavasz az északi féltekén. A nap-éj…
PEOPLE TEAM tábor
Egyebek

Táborozni most

Napjainkban is nagyon sikeresek a táborok, mert a szervezők meg tudják találni azokat a témákat és programokat, amik korunk gyermekeit…

Még több