Vigyázz, kész, tábor!

Egyebek
Vigyázz, kész, tábor!

Végre elkezdődött a vakáció. A nyár végtelennek tűnik, de az idő gyorsan repül. Nem érdemes az utolsó pillanatra hagyni a programszervezést, fontos a konkrét terveket egymás mellé rakni, hogy meghozhassuk a végső döntést. Melyik hetet hol töltsék a gyerekek? Tesók vagy unokatesók? Családi nyaralás vagy tábor? Szerencsére bőséges kínálat áll rendelkezésünkre.

Azoknak a szülőknek, akik minden nyáron táborba íratják gyermeküket, bizonyára megvannak a bevált, megbízható helyeik. Néha azonban nem árt, ha ismeretlen vizekre evezünk, és valami mást, a lurkónak még inkább tetsző elfoglaltságot keresünk.

Az 1991 óta működő PEOPLE TEAM nyaranta három egyhetes turnust indít a Neumann Homokbányai Campusán, ahol a tematikus foglalkozások mellett számos közösségi kaland, bulik, csapatok, versenyek és állandó vitacsoportok is szerveződnek. Az interaktív programokon minden diák barátokra lelhet, és megtalálhatja a legszimpatikusabb foglalatosságokat. A turnusokat hozzáértő, gyerekszerető pedagógusok és fiatalok vezetik, akiknek koordinátorok, animátorok segítik a munkájukat.

A lehetőségek száma szinte végtelen, ezért – hogy ne kelljen az utolsó utáni pillanatban kapkodni – érdemes mihamarabb felmérni, milyen témájú és felépítésű táborok szerepelnek az állandóan megújuló, a gyerekek kívánságai szerint is alakított kínálatban. A PT-ben több mint harminc téma, bejárós és ottalvós verzió is választható. Emellett még számos szempontot kell mérlegelni: beszéljük meg a csemeténkkel, neki milyen elképzelései vannak, majd közösen hozzunk döntést.

Gyors tájékozódás, a lehetőségek feltérképezése és mérlegelés, majd döntés: a lurkó is jobban fogja érezni magát, és számára is megnyugtató, ha rákészülhet az előttünk álló két hónapra.

Kapcsolódó
PEOPLE TEAM tábor
Egyebek

Az igazi meleghozó

Március 21-e több szempontból is jeles nap, szinte mindenki várja. Ekkor kezdődik a csillagászati tavasz az északi féltekén. A nap-éj…
PEOPLE TEAM tábor
Egyebek

Táborozni most

Napjainkban is nagyon sikeresek a táborok, mert a szervezők meg tudják találni azokat a témákat és programokat, amik korunk gyermekeit…
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel
Egyebek

Táborozni régen

Most még ugyan tél van, de 5-6 hónap múlva már nyoma sem lesz a hónak és a hidegnek. A gyerekek…

Még több