PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Három lányt kérdeztünk meg arról, miért szeretnek táborozni, és mit tanácsolnak azoknak, akik most készülnek az első táborukra. A tinik mind jártak a PEOPLE TEAM (PT) kecskeméti gyerekfesztiválján, ahol különböző szekciókat próbáltak ki.

Rella: „Szeretem, hogy a táborban szabad lehetek, és kikapcsolódva tanulhatok, úgy, hogy közben észre sem veszem, hogy mennyit okultam – így történt a PT angoltáborában is, ahol szívesen maradtam volna egy hétnél tovább. A PT-ben a bátyámmal jártam először, és valóban olyan lazának találtam, mint ahogy ő mondta. Más jelentkezőknek is azt tanácsolnám, hogy ne szorongjanak, mert minden rendben lesz. Jövőre találkozunk!”

Vivi: „Egyszer jártam a PT-ben. Első nap izgultam, utolsó nap sajnáltam, hogy vége lett. Kuktatáborba jelentkeztem, azóta (hellyel-közzel) egyedül is főzök. Kíváncsi voltam, milyen lehet ottalvósként táborozni, és kicsit féltem is, hogy honvágyam lesz, de a mókusok és a videótelefonálás a szüleimmel megnyugtatott. Szóval nyugi, és élvezd a tábort!”

Dzsenifer: „Új élményeket szereztem a PT-ben, illetve a fotóstábornak köszönhetően jobb képeket készítek. A délutáni programok közül különösen a csapatversenyek voltak szuperek, és imádtam, amikor táncolva kiütőztünk. Ha te is a PT-t választod, tuti, hogy izgalmas kalandban lesz részed.”

Kapcsolódó
PEOPLE TEAM tábor
Gyerekszem

Viszketés ellen kúszás

Ha kicsit idősebb lesz, akkor sem szakadna el Petra a kedvenc nyári táborától. A PEOPLE TEAM-ről beszélgettünk vele. Hány éves…
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel
Gyerekszem

Tali a táborban!

Szilárd 12 éves, és eddig két szekciót próbált ki a PEOPLE TEAM új generációs táborának témakínálatából. Természetesen idén nyáron sem…

Még több