Napi öt paradicsomleves

Gyerekszem
PEOPLE TEAM tábor

Ottalvós vagy hazajárós tábor? Lehet-e új barátokat szerezni táborozáskor? Na és a legfontosabb: milyen a kaja? Vélemény a PT-ről.

Ditta eddig hazajárósként táborozott, de idén már szívesen kipróbálná azt, hogy milyen lehet ott is aludni a táborban. A PEOPLE TEAM (PT) nyári táborában járt, arról mesélt nekünk.

„A PT-tábor nagyon érdekes volt. Új barátokat szereztem (pedig nem ismertem először senkit), akikkel idén is szeretnék találkozni. A robotépítő tábort választottam – nagyon tetszett, de idén inkább drónépítésre vagy a legótáborba mennék, tehát kipróbálnék más tematikát az elérhető szekciók közül.

Meglepődtem, hogy hányan érkeztek a PT-be külföldről. Sok volt a program, bár szólhatott volna több is a kisebbeknek. A nagyok kicsinek tartottak minket, ez elég ciki volt.

Sajnos nem ottalvósként mentem, de idén már úgy szeretnék érkezni a PT-be. Első nap nagyon korán jöttek értem a szüleim, de idén már elengednének ottalvósként is; eddig még nem aludtam táborban, de kedvet kaptam hozzá, és utolsó nap haza sem akartam menni.

Tetszett a büfé: finom volt a minipizza és a paradicsomleves. Utóbbi volt a kedvenc tábori ételem, naponta megettem belőle ötöt is. Szeretnék többféle levest is megkóstolni az idei táborban.”

Érdekel még több élménybeszámoló és táborozói vélemény? Akkor kattints a https://legjobbtaborok.hu oldalára!

Kapcsolódó

Még több