Csendben néztük a csillagokat

Gyerekszem
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Egy tábor, amelyben délelőttönként elmélyülhetsz az általad választott témában, délutánonként programok sokaságából szemezgethetsz, esténként pedig csapatversenyeken vehetsz részt, bulizhatsz, és a csillagokat kémlelheted a szabad ég alatt. A PEOPLE TEAM (PT) nyári tábora sokszínű szekció- és programkínálattal várja a 7 és 17 év közötti fiatalokat. Dorka beszámolója következik a PT-ről.

„Kétszer vettem részt a PT-táborban, és abban tért el egymástól a két alkalom, hogy a másodikban már sokkal több volt az ismerős arc. A kuktatábor a kedvenc szekcióm, mert ott nagyon jó a hangulat és maga az elfoglaltság is. A legjobb PT-s étel a pizza, nagyon finomat rendeltek, szuper ötlet volt vacsorára adni.

A szállás kényelmes, ideális egy táborhoz. A szobák a célnak megfelelnek, mindenkinek van helye. A szüleim féltettek indulás előtt, de utólag örültek, hogy jól éreztem magam.

Igazából minden tetszett a PT-ben. A kedvenc programom az esti csillagnézés, ilyenkor mindenki kifekszik a focipályára, és csendben nézzük a csillagokat, valamint távcsővel is meg lehet figyelni őket. Az utolsó esti programok szintén ütősek. A strandra menésnek kifejezetten örültem, mert jó olykor egy kicsit kiszakadni a tábori környezetből.

A tábornak köszönhetően lazább lettem, és megtanultam, hogy jobban kell nyitnom az emberek felé. Velem is kedvesek voltak, például amikor egyszer rossz hangulatban voltam, az egyik mókus meglátott, és úgy megvigasztalt, hogy utána már nem is gondoltam a kellemetlen dologra. Rossz volt elbúcsúzni a végén a barátaimtól, akikkel együtt sírtunk. Persze rengeteg vicces pillanatunk is volt, a legemlékezetesebb ezek közül az, amikor előadást kellett csinálni az Animal Cannibals egyik dalára, és majdnem leestünk a színpadról.”

Kapcsolódó

Még több