Csak aludni jártunk fel a szobánkba

Gyerekszem
PEOPLE TEAM tábor

Ottalvós táborba készülsz, és attól félsz, hogy egész nap egy szobában fogsz kuksolni? Ez a veszély nem fenyeget, ha a PEOPLE TEAM nyári táborát választod. Egy diáklány véleménye következik a PT-ről.

„Még csak egyszer jártam a táborban. Az egyik legmeglepőbb dolog talán az volt, hogy mindenki nagyon barátságos volt. Ismerőssel érkeztem, könnyen alakítottunk ki új kapcsolatokat. Úgy érzem, én magam is sokkal barátságosabb lettem a PT-nek köszönhetően.

Úgy volt jó a PT, ahogy volt. Nem tudom, változtatnék-e rajta egyáltalán, összességében minden tetszett. Esetleg eltörölhetnék a takarodót, és lehetne zárható a szobaajtó (ottalvósként táboroztam). Igényes a környezet is és az épület is, a szoba pedig arra a hét napra megfelelő volt, főleg, hogy csak aludni jártunk fel. Lauval mindent kibeszéltünk takarodó után, Zsófival pedig semmi sem állíthatott meg minket a liftezésben (*névtábla, arc takar*), és mindig néztük, hol jönnek a mókusok.

A leghasznosabb ismeret, amit a tábornak köszönhetek, hogy Nándi elmagyarázta a kamera beállításait. Jó volt a forgatás, és élmény volt az egész tábor. A kedvenc programom a csillagnézés volt a focipályán. A szüleim féltettek, viszont mindennap beszéltem velük, így nyugodtabbak voltak – utána örültek, hogy jól szórakoztunk. Csak azt sajnálom, hogy nem tudom, kik voltak a zenéért felelős srácok, akikkel beszélgettünk (azóta sajnos nem találtam meg őket sehol).”

Kapcsolódó
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel
Gyerekszem

Tali a táborban!

Szilárd 12 éves, és eddig két szekciót próbált ki a PEOPLE TEAM új generációs táborának témakínálatából. Természetesen idén nyáron sem…

Még több