Flashmob és tanulás

Egyebek
PEOPLE TEAM tábor

Megtaláltad már a tuti nyári tábort? Bármi is legyen a válaszod, adj egy esélyt a PEOPLE TEAM-nek!

Ezeket mondják a PT-ről

A PT alapítványi formában működik, a táborainak szervezői 1991 óta azon vannak, hogyan tudják feldobni a gyerekek nyarát, hogy egyszerre fejlődjenek és szórakozzanak. A sikereikről a visszatérő diákok aránya és a Facebook-oldalukon található kommentek tanúskodnak, amelyekben a szülők is hangot adnak a véleményüknek és a jókívánságaiknak.

„A legjobb tábor, amiben valaha volt a most 14 éves lányom. Hálás köszönet érte mindenkinek. Jövőre ismétlés!” (Beáta)

„A lányunk már alig várja, hogy jövőre mehessen. Gratulálunk! A hazaindulásnál ott álltunk, és végignéztünk egy flashmobot. Alig tudtunk eljönni.” (Attila)

„Nagyon jó táborozást kívánunk nektek! Nagy ölelés és millió puszi mindenkinek!” (Györgyi)

Informálódj!

A https://legjobbtabor.hu oldalon többek között élménybeszámolókat olvashatsz a táborozó gyerekektől, de a táboroztatókat is megismerheted az interjúk által. A PT törekszik az átláthatóságra, a világos és őszinte kommunikációra, ezért ne félj kérdezni! A szüleid is megnyugodhatnak, ha megmutatod neki az említett honlapokat. Készülj ottalvós vagy napközis táborozásra, tudd, hogy a PT-ben jó kezekben leszel. Figyeld a gyerekfesztivál hivatalos honlapját, amelyen visszaszámolnak a következő turnus indulásáig, és innen értesülhetsz először a témaválasztékról is. Süti, kacsa, király – jövőre is lesz PT.

Kapcsolódó
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel
Egyebek

A nagy háború kis hősei

Az I. világháborúra több mint négy évig tartó világégésként emlékezünk, amely a XX. század elején, 1914 és 1918 között zajlott.…
PEOPLE TEAM tábor
Egyebek

Ne égessétek el a jövőnket!

Az, hogy az eldobható bevásárlószatyrokat vászontáskára cseréljük a környezet védelme érdekében, már rég nem elég. Lassan ott járunk, hogy mindenkinek…

Még több