Egyszerűen tökéletes tábor

Gyerekszem
PEOPLE TEAM tábor

Neked van kedvenc nyári táborod? Nem reprezentatív felmérésünk alapján a PEOPLE TEAM táborában nyaralók közül 10-ből 9 mondja azt, hogy nem járt még a PT-nél jobb táborban. Így van ezzel Ben is.

„Egyszer jártam a PT-ben, ismerős nélkül érkeztem, de hamar beilleszkedtem. Ez a legjobb tábor, egyszerűen minden tökéletes volt. Az tetszett a leginkább, hogy új barátokat szereztem. Láthatóan jól volt megszervezve, széles volt a programkínálat. Meglepően sok volt a külföldi, nem számítottam rá – de ennek örültem egyébként.

A kedvenc szekcióm a fotózás, jövőre erre szeretnék jönni. Megtanultam néhány, fotózáshoz kapcsolódó trükköt. A kedvenc programom pedig a vízi csata volt. A szállás teljesen jó, kényelmes, az épület modern és tiszta. Vicces volt, amikor ott maradtam a lánykoleszban, bejöttek ellenőrizni, és visszaküldtek a fiúépületbe.

Az emberek kedvesek voltak. Betekintést nyertem a mókusok munkájába, ami kifejezetten bejött. A szüleim nem féltettek, mert megbíztak bennem. Rájöttek, hogy a PT jobb, mint amire számítottak.”

Kapcsolódó
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel
Gyerekszem

A kuktatábor a kedvencem

Ha diák vagy még, és szeretnél megtanulni sütni-főzni, vagy tisztában vagy az alapokkal, de kipróbálnál új recepteket, és szívesen töltenél…

Még több