Lepkekergetés Hófehérkével

Gyerekszem
PEOPLE TEAM tábor

Egy angoltábor több, mint egy nyelvtanfolyam: élmények, barátok, rengeteg vicces kaland jellemzi.

Nem csak angoltábor – egy jó tábor nem pusztán a saját témáját járja körül, de egyéb programokat is nyújt a résztvevőknek. Emily a PEOPLE TEAM angoltáborában járt, ami sokkal többet adott neki egy tanfolyamnál.

„Háromszor voltam a PT-ben. Első alkalommal még félelmetes volt, mert nagyon sokan voltak, de azóta úgy gondolom, hogy minden tökéletes. Angoltáborba jelentkeztem, ahol nagyon jó fej, vicces tanárok vannak. Sokat fejlődött az angoltudásom – sőt, magyarul is szebben beszélek a PT óta. 😀 A reggeltől kora délutánig tartó órák alatt végig angolul beszélgettünk, és azóta jobban beszélem és megértem a nyelvet. Délutánonként és esténként szabad programok voltak – általában ugyanazok, szóval azok kedvéért, akik többször jönnek a PT-be, jó lenne egy kis változatosság.

Szolgáltatóház: a legtutibb program. Egyszer elő kellett adnunk a Hófehérkét krimiként, de véletlenül komédia lett belőle. Az is megtörtént, hogy örökbe fogadtuk a barátnőmmel az egyik tanárt.

A PT-s tábori ételek közül a pizza és a brassói a kedvenceim. Ottalvós voltam, szóval a szállásról is tudok nyilatkozni. A szoba kényelmes, csak kicsit nyikorognak az ágyak, amitől nehéz aludni, meg a szúnyogháló lyukas, de egyébként szuper minden. A lepkekergetés vagy a sáskakidobás emlékezetes volt. A búcsúzások pedig szívet melengetőek. Természetesen idén is megyek a PT-be.”

Szeretnél még több véleményt olvasni a PT táborairól? Akkor kattints a https://legjobbtabor.hu-ra!

Kapcsolódó

Még több