Közelebb kerültem az életcélomhoz

Gyerekszem
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Mit keres egy nyúlfej a szekrényben, és közelebb lehet-e kerülni egy táborban az álmunkhoz? Adél mesélt a PEOPLE TEAM nyári filmestáboráról.

„Csak egyszer voltam eddig a PT-ben, de kellemes meglepetés volt a barátságos és befogadó közeg a táborozók és a táboroztatók felől egyaránt. Egy pillanatig sem unatkoztam. Amikor nem pörögtem/programon voltam/csináltam akármit, akkor aludtam. Egész nap, reggeltől estig volt lehetőségem az időt eltölteni valamivel.

A filmestáborba jelentkeztem, és a kisebb csapatunkkal már majdnem fél napja gondolkoztunk egy témán, amikor valakinek eszébe jutott, hogy az előző táborban találtak egy játék nyúlfejet a raktárban. Végül nagy szerepet játszott a nyúl a filmben, és végigkísérte az alkotói folyamatot. Egyszerre volt vicces és félelmetes, hogy minden este, amikor kinyitottam a szekrényemet, egy nyúlbábu nézett velem szembe.

Mindegyik tanóra hasznos volt, amit tartottak nekünk, az összesben volt valami, amivel többet tudtam meg, és amivel közelebb kerültem az életcélomhoz. Talán az összes szükséges filmes alapot megtanultam a kamera használatától kezdve a forgatókönyvíráson át a forgatásig. Tervem, hogy médiás irányban tanulok tovább, úgyhogy az itt szerzett tudást, ha minden összejön, napi szinten tudom majd használni. Megtanultam, hogy egy projektet hogyan lehet sokkal hatékonyabban levezetni, és céltudatosan haladni vele a végéig.

A filmünk alkotási folyamata a legkedvesebb emlékem, az egész egy hasznos és kedves élmény, és amellett, hogy sokat tanultam, rendkívül jól éreztem magam. A közös filmvetítést nagyon élveztem, hogy láthattuk, amin mindenki más dolgozott egész héten, és a végén megtapsoltuk egymást. A tábor végén pedig szuper volt a médiás buli.”

Kapcsolódó
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel
Gyerekszem

A kuktatábor a kedvencem

Ha diák vagy még, és szeretnél megtanulni sütni-főzni, vagy tisztában vagy az alapokkal, de kipróbálnál új recepteket, és szívesen töltenél…

Még több