PEOPLE TEAM tábor

A 13 éves Hajni kissé hiányos csomaggal érkezett a PEOPLE TEAM nyári táborába, de szerencsére nincs olyan, amire a kecskeméti tábor büfései ne lennének felkészülve. Ilyen a PT gyerekszemmel:

„Jó a társaság, érdekesek a programok a PT-ben. Korábban még nem voltam ottalvós táborban, igaz, itt is lehettem volna bejárós, de nem vagyok kecskeméti, ezért a bentlakásos változatra szavaztunk. Mindennap beszéltem a szüleimmel, és elmondtam nekik, hogy milyen jól érzem magam, és hogy jó kezekben vagyok. Több lánnyal is összebarátkoztam, akikkel azóta is tartjuk a kapcsolatot.

Két turnusra jelentkeztem, először youtuber-, aztán angoltáborban vettem részt. Előbbinél az volt a célom, hogy megtanuljak vágni, utóbbinál pedig, hogy kicsit jobban tudjak beszélni angolul. A táboroknak köszönhetően most már tudok videót szerkeszteni, illetve sok új angol szót tanultam játékosan. Legszívesebben legközelebb is youtubertáborba mennék.

Imádom a PEOPLE TEAM nyújtotta szabadságot! Jöttem-mentem egész nap. Az összes nap különleges volt, sosem volt előtte ilyenben részem. Odavagyok az egész hangulatáért, a programokért, a játékokért, a szobatársaimért és Ace-ért, az angoltanáromért.

A PT-s tábori büfé szuper! Ott aztán minden volt, még fogkefe is, amit elfelejtettem vinni. Ja és olcsó a bögrés leves, amiből viszonylag sokat ettem.

Habár mindig szerettem táborozni, érkezés előtt még izgultam azon, hogy kikkel találkozom. Azt tudtam, hogy sokan leszünk, de tök jó volt. A lila kendős csapatba kerültem, és nyertem ezt-azt, örültem neki. A barátaimmal végig nevettünk, sokat hülyéskedtünk, sokszor szakadtunk a röhögéstől. Utolsó nap sajnáltam, hogy véget ért a tábor.

Te se izgulj, mert jól fogod magad érezni, nagyon jók a programok, és sok szekció közül választhatsz. Szerezhetsz új barátokat, és velem is találkozhatsz – minden évben megyek, amíg lehet. Jó, hogy nem nyár legvégén van a tábor, így lehet még a suliig pihenni.”


Kapcsolódó

Még több