Itt a te helyed!

Egyebek
PEOPLE TEAM tábor

Idén is az év legjobb bulijának ígérkezik a táborok tábora Magyarországon. Ennek az a több száz, 7–17 év közötti gyerek a megmondhatója, akik már biztosították helyüket a kecskeméti campuson megrendezett eseményen.

Kalandok minden témában

A PEOPLE TEAM programsorozata nem állhat meg. 2022-ben is három turnusban fogadják a játékos tanulásra és izgalmas kalandokra váró gyerekeket. A PT-csapat különösen odafigyel arra, hogy folyamatosan bővítse a repertoárját. A kecskeméti egyetem campusán a tábor minden lakója egy-egy választott témával foglalkozik. A szervezők évről évre új szekciókat indítanak, ám a régieket sem törlik, így már 17 szekció szerepel a kínálatukban.

Kukták és pilóták

A legkedveltebb az angol nyelvű tábor, ahol naponta 210 percben nem magyar anyanyelvű tanárok tartanak órákat. Az angoltábor fókuszában a kommunikáció és a beszédkészség fejlesztése áll. A kuktatáborban a kis szakácsok maguk állítják össze a hét menüjét, és közösen vásárolnak be hozzá. A mozgást kedvelők sem maradnak választék nélkül: sport- és tánctábor várja őket. A technika szerelmeseinek ott van a számítástechnikai, a robotika és a drónépítő szekció. A művészetek legalább olyan népszerűek: ifjú képzőművészek, fotográfusok, filmrendezők, színészpalánták és irodalmárok bontogathatják a szárnyaikat a PT-ben.

Ki mit tud?

Minden táborfajtának egy közös tulajdonsága van. A lényeg a kreativitás és a játszva tanulás. A különböző szekciók résztvevőinek a turnusok végén lehetőségük van élőben megvillantani, mi mindent sajátítottak el egy hét alatt. A filmesek fesztivállal, a tánctábor résztvevői mozgásshow-val, a színészek előadásokkal, a fiatal konyhaművészek pedig ízletes lakomával készülnek.

Krimi a Koboldok városában

Délután és este mindenki együtt kapcsolódhat ki a rengeteg szabadidős program során. Koncertek, csapatversenyek, előadások, vetélkedők és bemutatók szórakoztatják a nyaralókat. Strandolás a kecskeméti csúszdaparkban, városi vetélkedő, sportolási lehetőség, állatbemutatók, kézműves-foglalkozások színesítik a napot. A tábori versenyek is állandóan napirenden vannak: tíz szín, tíz csapat küzd egymással vállvetve hol a Koboldok városában vagy egy fergeteges krimijátékban, hol pedig lovagi tornán vagy a tábori Exatlonon.

Együtt, egymásért

Kicsik és nagyok együtt táboroznak. A szervezők figyelembe veszik a 7–12 éves és a 13–17 éves korosztály különleges igényeit. A kamaszoknak filmklubot és felvilágosító előadásokat szerveznek. A kisebbeknek megnyílik a játékszoba, de a jelmezes kakaóparti sem maradhat el. A PEOPLE TEAM táborába egyedül érkezőknek sem lesz nehéz új barátokat szerezniük, hiszen itt mindenki nagyon jó fej, nyitott a közös kalandra.

Jövőre veletek ugyanitt

És mi marad a tábor után? Minden gyerek bekeretezhető oklevelet és tábori kendőt kap. Az előadásokról és a programokról videó- és fényképfelvételek készülnek. A táborozók nagy része évről évre visszajár, és sokaknak már a gyermekei is a PT-vel táboroznak. A rengeteg élményt senki sem felejti el, az örökre szóló barátságok végigkísérhetik a táborozók életét.

Kapcsolódó
PEOPLE TEAM tábor
Egyebek

Az igazi meleghozó

Március 21-e több szempontból is jeles nap, szinte mindenki várja. Ekkor kezdődik a csillagászati tavasz az északi féltekén. A nap-éj…
PEOPLE TEAM tábor
Egyebek

Táborozni most

Napjainkban is nagyon sikeresek a táborok, mert a szervezők meg tudják találni azokat a témákat és programokat, amik korunk gyermekeit…

Még több