Táborozók, figyu: 2020-as dátumok!

Egyebek
Táborozó gyerekek, figyelem: kihagyhatatlan 2020-as dátumok!

A nyári programok tervezését sosem lehet elég korán kezdeni. Az iskola második féléve ráadásul mindig sokkal hosszabbnak tűnik az elsőnél. Minél jobban közeledik a vakáció, annál izgatottabb az egész osztály. Kedvenc nyári táboraink szerencsére minden évben nagyjából egyforma időpontokban kerülnek megrendezésre.

A PEOPLE TEAM szervezői több száz gyereket és tizenévest várnak tanulni, kikapcsolódni, bulizni. A harmincéves tapasztalattal rendelkező alapítvány pedig arra is figyel, hogy a táborlakók már jó előre bevéshessék az időpontokat a naptárba.

A PEOPLE TEAM – ahogy megszokhattuk – három turnust indít 2020-ban is. Az elsőn július 19. és 25. között, a másodikon július 26-tól augusztus 1-ig, a harmadikon pedig augusztus 2-től 8-ig vehetnek részt a szerencsések.

Az egyhetes turnusok valószínűleg minden résztvevőt a nyaralás legklasszabb pillanataival fogják megajándékozni. A döntés előtt azonban érdemes odafigyelni az egyes időszakokra és a. A jelentkezés előtt ellenőrizzük, hogy a kiszemelt tábori szekció (az alaptémákon belül több mint húsz pompás tematika szerepel!) mely turnusokban kerül megrendezésre! A színházkurzus mellett voksolókat például (a téma összetettsége miatt) a második és a harmadik turnusban várják, vagyis a színészeknek duplázniuk kell, ám a részvételi díjból jelentős kedvezményeket kapnak.

Te már kezdenél is csomagolni, de a szüleidet még nem sikerült meggyőznöd? Az alapítvány tagjai ebben is segítenek: a budapesti iroda egész évben nyitva áll, június 22-én pedig személyesen is találkozhattok több PT-szervezővel. Aznap tartják a 2020-as tájékoztatójukat az Eötvös 10-ben, ahol bármely kérdésre választ kaphattok: tábortörténet, múlt, jelen és jövő; szervezés, ellátás, étkezés, programok, biztonság, indulás és érkezés.

A jelentkezést sem kell túlaggódni, még a júniusi végi tájékoztató után is ráérhettek leadni a jellapot. A PT-sek jelentkezési határidőt nem tűznek ki évek óta, szívesen fogadják azokat is, akik viszonylag későn kapcsolnak. Az egyetlen bökkenő csak az lehet, ha valamelyik turnusban vagy témára túl korán betelnek a férőhelyek.

A részvételi díj befizetésével ugyanez a helyzet: minden egyes táborozás mögött áll egy támogató, ám nem fogják őket sürgetni, sőt a részletfizetés is megoldható, illetve (rendkívül családbarát hozzáállás) ha például betegség miatt nem tudsz részt venni a már befizetett táborozáson, levonás nélkül visszautalják a támogatási összeget.

Vagyis van időd meggyőzni anyát és apát, csak össze kell gyűjtened az ütős érveket. Talán a legjobb nyarad múlik rajta… A PT-táborozók többsége szerint tényleg kihagyhatatlan!

Kapcsolódó
PEOPLE TEAM tábor
Egyebek

Az igazi meleghozó

Március 21-e több szempontból is jeles nap, szinte mindenki várja. Ekkor kezdődik a csillagászati tavasz az északi féltekén. A nap-éj…
PEOPLE TEAM tábor
Egyebek

Táborozni most

Napjainkban is nagyon sikeresek a táborok, mert a szervezők meg tudják találni azokat a témákat és programokat, amik korunk gyermekeit…

Még több