Több holmival mész haza, mint amennyivel érkezel

Egyebek
PEOPLE TEAM tábor

Képzeld el, hogy van olyan nyári tábor, amelyikben nemcsak élményeket szerzel, illetve emléklappal, esetleg a saját magad által elkészített tárgyakkal térsz haza, hanem még jól megszórnak ajándékokkal. Nem is akármilyenekkel: a PEOPLE TEAM kecskeméti gyerektáborainak szervezői elkötelezettek az olvasás mellett, ezért az esti csapatversenyeiken számos könyvet lehet nyerni.

A PT táboraiba 7–17 év közöttiek jelentkezhetnek, a kiosztott olvasnivalók is ennek a korosztálynak szólnak. A PT kínálatában évek óta megtalálható az írótábor, amely a Pongrác könyvkiadó támogatásával valósul meg. A napközbeni tematikus foglalkozások után, délután és este szabad a program, így azok is együtt tölthetik a nap második felét, akik más tematikára érkeznek. Ennek megfelelően a Pongác kiadványaival a kreatív írókon kívül más is találkozhat, függetlenül attól, hogy bejárósként vagy ottalvósként jön-e a PT-be, hiszen a nem bentlakásosan táborozók is ugyanazokon a programokon vehetnek részt, amelyeken a többiek, és azonos ellátásban részesülnek. A könyvek között pedig megtalálható minden, ami az iskolásokat érdekelheti: tündék, állatok, szellemek és sok-sok izgalom. Nem kötelező olvasmányok, de az élmény garantált, ahogyan a tábor egészéről is elmondható ez.

A PT idén három egyhetes turnusban valósul meg, ezek dátumai: 2022. július 24. – július 30., július 31. – augusztus 6., valamint augusztus 7–13. Nem hiszed el, hogy nehezebb táskával térsz haza a PT után, mint amilyennel elindultál? Gyere, és próbáld ki! Ide kattintva akár már most tudsz regisztrálni a legtutibb nyári táborra.

Kapcsolódó
PEOPLE TEAM tábor
Egyebek

Az igazi meleghozó

Március 21-e több szempontból is jeles nap, szinte mindenki várja. Ekkor kezdődik a csillagászati tavasz az északi féltekén. A nap-éj…
PEOPLE TEAM tábor
Egyebek

Táborozni most

Napjainkban is nagyon sikeresek a táborok, mert a szervezők meg tudják találni azokat a témákat és programokat, amik korunk gyermekeit…

Még több