A szüleim szerint is megérte táborozni

Gyerekszem
PEOPLE TEAM tábor

Programok írása, Baluka, új barátok – a PEOPLE TEAM programozótáborának egyik résztvevője foglalta össze tapasztalatait.

Andris otthon érzi magát, amikor a PEOPLE TEAM nyári táborában, azaz a PT-ben jár. Az 1991 óta működő alapítványi tábor amellett, hogy naprakész tudással segíti a diákok tanulmányait, aktív kikapcsolódási lehetőségeket kínál.

„Négyszer voltam eddig a PT-ben. A legelső alkalommal minden újnak tűnt, a legutóbbin pedig olyan érzésem volt, mintha az otthonom lenne a PT. Szerintem nem lehet ennél jobb ez a tábor, legfeljebb akkor, ha még több turnust szerveznének. A szüleim is úgy gondolják, hogy megérte engem elvinni a táborba.

A szállás, az NJE Homokbányai Kollégium nagyon jó, kényelmes, van hely mindennek. Az ételek közül a büfés instant leves volt a kedvencem, de a reggeli, az ebéd és a vacsora is mindig változatos volt. A kajaügyeletnél pedig jókat szoktunk beszélgetni és nevetni a barátaimmal és a mókusokkal.

A programozótáborban sok vicces programot készítettünk. Megtanultam C# nyelven programozni, és úgy gondolom, hogy az itt elsajátított ismereteknek a munkahelyemen és/vagy az iskolában is hasznát fogom venni a későbbiekben. Több új barátot is szereztem, többek között Balukával is a PT-ben kezdődött el a kapcsolatunk. A szabad délutáni programok közül a strandolás a kedvencem, de a vízi csata is nagyon jó. Szívesen visszamennék a PT-be.”

Erre itt a lehetőség: 2022-ben 17 szekcióval várja a kecskeméti tábor a 7 és 17 év közötti jelentkezőket. Ide kattintva regisztrálj!

Kapcsolódó

Még több