Ez a legtutibb tábor

Gyerekszem
PEOPLE TEAM tábor

Tamara egyszer fordult meg a PEOPLE TEAM kecskeméti nyári táborában, amelyre 7–17 éves gyerekek jelentkezhetnek – erről mesélt most lapunknak.

„Egy barátnőmmel érkeztem a PT-be. A Minecraft-élménytáborba jöttem, de legközelebb szívesen kipróbálnám a programozást is. Van itt több szekció is, de elsősorban az informatika és a játékok világa vonz. Szerencsére ezek a kínálatban is képviseltetik magukat, és eléggé népszerűek, de a kis csoportokban végzett foglalkozások miatt nem tűnik úgy, hogy tömeg lenne a PT-ben.

Az itt eltöltött egy hét alatt gyakorlatilag folyamatosan játszottam. A napközbeni témafoglalkozások után délután is sok lehetőség adódott a kikapcsolódásra. A legkellemesebb élményem ahhoz köthető, hogy megnyertük a csapatversenyt, a legjobb program pedig a kardvívós, kapitányos csataszimuláció volt. Megtanultam, hogyan támadhatom meg az ellenfelet, szóval ezért is hasznosnak nevezhető a tábor.

Persze új barátokat is szereztem. Az egyikük olyan jó viccet mondott a Hangárban, hogy a nevetéstől kiköptem a fagyimat. Még a reggelire kapott péksüteményeket szerettem nagyon. Jól kijöttem mindenkivel, és a turnus végére barátkozósabb lettem. A szüleim sem féltettek, és utólag azt mondták, örülnek, hogy élményekkel gazdagodtam. A szállás szintén rendben volt, teljesen megfelelt a célnak, egyébként sem azért mentem, hogy egész nap a koliban legyek.

A tábori élményekben otthon biztosan nem részesültem volna, a nyári szünetben amúgy is mindig téma, hogy mit csináljak. Rengeteget voltam a szabad levegőn, lehetett sétálni, strandolni, csúszdázni, sportolni, tehát mindenki azt csinálta, amihez kedve támadt. A PT-s volt eddig a legtutibb táborom, és remélem, jövőre is mehetek.”

Kapcsolódó

Még több