Egy tábor, ahol finomak az ételek

Gyerekszem
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Ha valaha is kerestél nyári tábort, bizonyára észrevetted, hogy nem elsődleges szempontként beszélnek arról, sőt általában meg sem említik azt, hogy milyenek az ételek; gyakran a programoktól, a témától és a társaságtól tesszük függővé a választást. Pedig nem árt, ha az ellátás felől is tájékozódsz. A PEOPLE TEAM új generációs táboraiban a visszajelzések szerint a résztvevők többsége elégedett a reggeli péksütemény-kínálattal, az ebéddel és a vacsorával – az sem utolsó szempont, hogy korlátlan zöldség- és gyümölcsfogyasztás elérhető a kecskeméti táborokban, valamint vegán és gluténmentes változat is kérhető a főételekből, illetve éjjel-nappal nyitva tart a tábori büfé. Persze a PT ennél sokkal több: témák sokasága közül választhatnak a 7–17 év közötti gyerekek. Miki a PT-s filmestáborról és a táborról általában is megosztotta tapasztalatait.

„Eddig csak egyszer voltam a PT-ben, és jövőre is megyek. Nem ismerőssel érkeztem, ennek ellenére úgy érzem, hogy sikerült beilleszkednem. Sokat tanultam a vlogolásról és a videószerkesztésről, ennek a segítségével filmeket és nagy felbontású felvételeket is profi módon tudok megszerkeszteni a későbbiekben. Szórakoztató és tanulságos volt a tábor. Az alapképességeim nem változtak miatta, de finomodtak, javultak.

Nekem tökéletesen megfelelt minden úgy, ahogy volt. Nincs olyan, ami ne tetszett volna; esetleg a wifi erősebb lehetne a szálláson. Az ételek közül a kedvencem a reggelinél kapható különféle péksütemények voltak, az ebédben/vacsorában szinte minden ízlett. A büfével is teljesen elégedett voltam.

A szállás, az NJE Homokbányai Kollégium teljesen jó. Egyszerű, de eléggé tágas szobát kaptam. A környezet elrendezése jó, mindennek jutott hely, mégis közel volt. Habár az összes program bejött, a strand volt a legjobb.

Nincs nagy tapasztalatom a táborozás terén. Csak egyszer jártam másik táborban, ám a PT sokkal jobb volt! A táboroztatók, a tanárok és a mókusok teljesen jól kezelték a gondjaimat. A szüleim is teljes mértékben meg voltak elégedve a táborral azok alapján, amiket elmondtam nekik.”

Érdekelnek, milyen tapasztalatokat szereztek még a gyerekek – no és a tanárok – a PT-ben? Akkor látogass el a legjobbtaborok.hu oldalára, és olvass el még több élménybeszámolót és interjút!

Kapcsolódó

Még több