A szülők élvezzék a szabad heteiket!

Gyerekszem
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Mit üzen egy táborozói korból épphogy csak kinőtt lány a kisebb gyerekek szüleinek? Regi megmondja a tutit – és azt is, hogy milyen formában venne részt szívesen a továbbiakban a PEOPLE TEAM (PT) nyári táborában.

„Azért táborozunk, hogy kikapcsolódjunk, új élményeket szerezzünk, ismerkedjünk, barátkozzunk. Háromszor jártam a PT-ben, tánc-, kukta- és tudóstáborban, és mivel már 18 éves vagyok, érdekel, hogyan lehetek táboroztató kismókus. Eleinte fura volt, hogy a PT-ben nálam nem sokkal idősebb »mókusok« vezették a csapatokat, illetve koordinálták a tábori tevékenységeket, de megismertem őket, és megtapasztaltam, hogy nagyon barátságosak, és segítenek, ha kell.

Táborozáskor nem gondolkodtam az otthoni dolgokon, így nem volt honvágyam. A barátaimmal voltam inkább, akikkel a mai napig szoktam beszélni. A szülőknek azt tanácsolnám, hogy hagyják a gyereküket szabadon választani a szekciók közül, és élvezzék az idilli szabad hetüket/heteiket! Egy percig se aggódjanak a gyerekek miatt, mert túl sok táboroztató van a PT-ben ahhoz, hogy bármi rossz történhessen.”

Kapcsolódó

Még több