Remek csapat!

Gyerekszem
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Egy nyári tábor, amelyben tanulni és szórakozni is lehet, és évről évre visszatérnének a gyerekek. Marci a PEOPLE TEAM (PT) kecskeméti fotóstáborában járt, most pedig elmondja, hogyan látta ő a programokat, az ételeket és a szállást – a PT ugyanis nemcsak napközis változatban, de ottalvósként is elérhető.

„Kétszer jártam eddig a PT-táborban. Mi volt a különbség a kettő között? A másodiknál idősebb voltam. Maga a tábor ugyanolyan jó volt, de több barátom jött. Egyik éjjel a barátaimmal szórakoztunk a szobánkban, és benyitott egy PT-s mókus. Azt hittük, le fog szidni minket, de ehelyett vele is jól elbeszélgettünk. Sok élmény köt a PT-hez. Amikor csoportokban versenyeztünk pontokért, egy bugyuta vicc után ránk tört a röhögőgörcs. Fél órán keresztül nem tudtunk érdemben versenyezni.

A fotóstábor a kedvencem, oda mentem mind a kétszer. A legjobbak azok a programok, amelyek a kreativitásomat mozgatják meg, amikor egy témát kapunk, amit nekünk kell a saját ízlésünk szerint feldolgozni. Megismertem a kamerámat, megtanultam, a szituációtól függően hogyan használjam a különböző beállításokat a tökéletes kép eléréséhez. Ezeknek az ismereteknek a családi kirándulásokon, a nyaralásokon is hasznát vehetem, ugyanis a fényképezés a hobbim.

Az ételek nagyon ízlettek, rántott hús és pizza jöhet máskor is korlátlanul. A szállás tipikus kollégium: egy hétre tökéletes, és volt minden, ami kellett. Az épület megfelelt a célnak. A környezet kellemes és változatos.

Nem vettem még részt más ottalvós táborban, jobb táborban pedig pláne nem. Ami a PT-ben a legjobban tetszett, az a táborozók és a táboroztatók közti hangulat és együttműködés. Remek csapat! Egy programra való felkészülésnél felajánlottuk a segítségünket az előkészületekhez. Közösen még a munka is szórakozás volt.

Szerintem a PT úgy tökéletes, ahogy van. Esetleg több ismerkedős játék jó lenne. A legtutibbak az esti programok. Különösen látványos volt a tüzes show. Nem féltettek a szüleim, de nagyon örültek, hogy jól éreztem magam, és végre van olyan program, amit visszavárok.”

Szeretnéd tudni, milyen a résztvevők szemével egy igazán tuti tábor? Akkor olvasd el a legjobbtabor.hu oldalán a többi visszajelzést!

Kapcsolódó

Még több