Eddig nem szerettem táborozni

Gyerekszem
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Gina 12 éves, eddig három alkalommal járt a kecskeméti új generációs táborban, a PT-ben. Elképzelés és valóság, izgalom és boldogság a köbön: ilyen a PEOPLE TEAM gyerekszemmel.

„Nagyon érdekelt, milyen lesz a PT, mert sokat olvastam róla. Egy tábortól elvárom, hogy ne legyen unalmas, és kapcsoljon ki. Féltem, hogy nem sikerül barátkoznom, de minden évben sok ismerőst szerzek a PT-ben. Az először táborozóknak is azt tanácsolnám, hogy találjanak legalább egy barátot – a legjobb, ha a szobatársukkal kezdik –, így könnyebb lesz minden.

A cirkusz- és tánctábort próbáltam ki. A tánctáborban új elemeket tanultam, a cirkusztáborban pedig kötelet mászni. Első nap mindig izgalommal telve érkezem, míg utolsó nap szomorú vagyok, hogy véget ér a tábor.

A PT-ben leginkább a tisztaság és a rend lepett meg. Eddig nem szerettem táborozni, mert koszos volt minden, és nem volt jó az étel. A PT-ben ezekkel is elégedett voltam. Jövőre is szeretnék menni, és természetesen ottalvós leszek.”

Kapcsolódó
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel
Gyerekszem

A kuktatábor a kedvencem

Ha diák vagy még, és szeretnél megtanulni sütni-főzni, vagy tisztában vagy az alapokkal, de kipróbálnál új recepteket, és szívesen töltenél…

Még több