Új generációs táborok 3 hétig

Egyebek
PEOPLE TEAM tábor

Kecskeméten, az NJE kollégiumának területén valósulnak meg a gyerekfesztiválként emlegetett PEOPLE TEAM-táborok. Bejárósan és ottalvósan is részt lehet venni rajtuk.

Fantasztikus

Most is szuper nyara lesz annak, aki a PT-t választja. Az 1991 óta táboroztató PEOPE TEAM Alapítvány ezúttal is az eddigi témák legjavával várja a 7 és 17 év közötti diákokat, ráadásul egy újdonsággal is készülnek a szervezők: a 3D konstruktőrök táborával. Ezenkívül megrendezésre kerülnek a nagy kedvencek, azaz az angoltábor, a filmestábor, a gamertábor, a programozótábor, a robotikatábor, a dróntábor, a brókerek és tőzsdecápák tábora, a játéktábor, a fotóstábor, a kézművestábor, az írótábor, a tudóstábor, a színházi tábor, a kuktatábor, a sport-, továbbá a tánctábor. A kéthetes színházi táboron kívül minden szekció egyhetes turnusokban érhető el – akár három turnusra is érkezhetnek a jelentkezők, akik ezáltal közel egy hónapot hasznosan, barátokkal körülvéve tölthetnek el a nyári vakációból.

Szervezett

Február 15-től indul a regisztrációs időszak a PT honlapján. Az időpontok fixek: 2022. július 24–30., július 31. – augusztus 6. és augusztus 7–13. közötti turnusokra számíthatnak az érdeklődők. A táborok napközis és bentlakásos változatban is ugyanazt az élményt nyújtják, persze aki szereti az ottalvós bulikat, természetes, hogy inkább az utóbbin gondolkodik. A részvételi díj az elszállásolás igénybevételétől függ; SZÉP-kártyával és utalással egyaránt lehet fizetni (az adó-visszatérítés érkezésével érdemes kalkulálni). Az étkezés, a programok, a szükséges felszerelések, az orvosi ellátás és a higiéniai követelmények megléte alap.

Kalandos

Nem szakad meg tehát a több mint 30 éves hagyomány: a PEOPLE TEAM 2022-ben is emlékezetes programokat ígér a fiatal táborlakóknak, akik napokra/hetekre kiszakadhatnak az otthoni punnyadásból, és az élményközpontú délelőtti foglalkozásoknak köszönhetően szinte észrevétlenül válhatnak az általuk választott téma szakértőjévé, délutánonként szabadon dönthetnek arról, workshopon vesznek-e részt, csúszdaparkoznak, süttetik a hasukat (naptejet hozzanak!), vagy kipróbálnak egy új sportágat.

Fergeteges

Az esti csapatversenyeket azok is szeretni fogják, akik eddig utálták a versenyeket, a bulikon pedig azok is csápolnak majd, akiknek eddig fogalmuk sem volt arról, mi fán terem az Animal Cannibals. Javasolt felkötni a gatyát, elhozni a kedvenc nyunyókát, és felkészülni a legtutibb gyerekbulira.

Ez a tábor az a tábor!

Részletes információk a tábor honlapján olvashatók, élménybeszámolók pedig a gyermektabor.info és a legjobbtaborok.hu oldalain érhetők el. No és sok-sok kép, hiszen minek higgyünk elsősorban egy jó tábor szóba kerülésekor, ha nem a saját szemünknek?

Kapcsolódó
PEOPLE TEAM tábor
Egyebek

Táborozás – keleti tömb

A kétpólusú világrend megszilárdulásának következménye a keleti és a nyugati tömb. Az egyik pólust a Szovjetunió, a másikat pedig az…
PEOPLE TEAM tábor
Egyebek

Az igazi meleghozó

Március 21-e több szempontból is jeles nap, szinte mindenki várja. Ekkor kezdődik a csillagászati tavasz az északi féltekén. A nap-éj…

Még több