A legmeglepőbb, hogy milyen keveset mobiloztam 1 hét alatt

Gyerekszem
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

A tízéves Béci 2021-ben járt először a PEOPLE TEAM nyári táborában. A kuktatábort irányozta meg, így az egyhetes turnust követően nem csupán új barátokat és élményeket szerzett, de már néhány egyszerű fogást is el tud készíteni egyedül. Így írt Béci a PT főzőtáboráról.

„Most voltam először a PEOPLE TEAM-ben. A legmeglepőbbnek azt találtam, hogy milyen keveset mobiloztam az egy hét alatt. Csodálkoztam azon is, hogy milyen sokan voltak a táborban, habár nem konkrétan a kuktatáborban, amin én is részt vettem – mivel minden témafoglalkozást kisebb csoportokban tartottak –, hanem összességében. (2021-ben mintegy 30 szekció közül lehetett választani a PT-ben.)

Azért szerettem a kuktatábort, mert rájöttem, hogy milyen könnyű és érdekes főzni-sütni. Azóta itthon is sütöttem, anyáéknak. Őket egyébként minden este felhívtam, amíg a táborban voltam, és örültek, hogy jól érzem magamat. Sütiket is megtanultam elkészíteni, nem csak rántottát, lecsót és hasonlókat. Azt ettük egyébként, amiket készítettünk, a pizza és a gyros volt a kedvencem, meg a büfében kapható Dörmi. A főzésen kívül a délutáni strandolást szerettem a legjobban.

Egész könnyen beilleszkedtem, bár az elején lehetett volna több olyan vicces játék, ami a saját csoportot/témacsoportot köti össze, és ahol jobban megismerhettük volna egymást. Ha legközelebb jövök, már több barátom lesz, mert lesznek ismerős arcok. A PT-nek hála önállóbb lettem.

Nem jártam a PT-nél jobb táborban, ez a legjobb tábor!!! Kisebb koromban a Zoo Tábor volt ilyen menő, de most már nagyobb vagyok. A PT-be 17 éves korig lehet jelentkezni, és szeretnék még jönni, ameddig lehet. Annyira tetszett a tábor, hogy arra gondoltam, szívesen lennék majd egyszer mókus, azaz PT-s tábori segítő. Mit kell ehhez tennem? Habár csak sokára lehetek, mert még mindössze 10 múltam…”

Kapcsolódó
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel
Gyerekszem

A kuktatábor a kedvencem

Ha diák vagy még, és szeretnél megtanulni sütni-főzni, vagy tisztában vagy az alapokkal, de kipróbálnál új recepteket, és szívesen töltenél…

Még több