A legmeglepőbb, hogy milyen keveset mobiloztam 1 hét alatt

Gyerekszem
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

A tízéves Béci 2021-ben járt először a PEOPLE TEAM nyári táborában. A kuktatábort irányozta meg, így az egyhetes turnust követően nem csupán új barátokat és élményeket szerzett, de már néhány egyszerű fogást is el tud készíteni egyedül. Így írt Béci a PT főzőtáboráról.

„Most voltam először a PEOPLE TEAM-ben. A legmeglepőbbnek azt találtam, hogy milyen keveset mobiloztam az egy hét alatt. Csodálkoztam azon is, hogy milyen sokan voltak a táborban, habár nem konkrétan a kuktatáborban, amin én is részt vettem – mivel minden témafoglalkozást kisebb csoportokban tartottak –, hanem összességében. (2021-ben mintegy 30 szekció közül lehetett választani a PT-ben.)

Azért szerettem a kuktatábort, mert rájöttem, hogy milyen könnyű és érdekes főzni-sütni. Azóta itthon is sütöttem, anyáéknak. Őket egyébként minden este felhívtam, amíg a táborban voltam, és örültek, hogy jól érzem magamat. Sütiket is megtanultam elkészíteni, nem csak rántottát, lecsót és hasonlókat. Azt ettük egyébként, amiket készítettünk, a pizza és a gyros volt a kedvencem, meg a büfében kapható Dörmi. A főzésen kívül a délutáni strandolást szerettem a legjobban.

Egész könnyen beilleszkedtem, bár az elején lehetett volna több olyan vicces játék, ami a saját csoportot/témacsoportot köti össze, és ahol jobban megismerhettük volna egymást. Ha legközelebb jövök, már több barátom lesz, mert lesznek ismerős arcok. A PT-nek hála önállóbb lettem.

Nem jártam a PT-nél jobb táborban, ez a legjobb tábor!!! Kisebb koromban a Zoo Tábor volt ilyen menő, de most már nagyobb vagyok. A PT-be 17 éves korig lehet jelentkezni, és szeretnék még jönni, ameddig lehet. Annyira tetszett a tábor, hogy arra gondoltam, szívesen lennék majd egyszer mókus, azaz PT-s tábori segítő. Mit kell ehhez tennem? Habár csak sokára lehetek, mert még mindössze 10 múltam…”

Kapcsolódó
PEOPLE TEAM tábor
Gyerekszem

Viszketés ellen kúszás

Ha kicsit idősebb lesz, akkor sem szakadna el Petra a kedvenc nyári táborától. A PEOPLE TEAM-ről beszélgettünk vele. Hány éves…
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel
Gyerekszem

Tali a táborban!

Szilárd 12 éves, és eddig két szekciót próbált ki a PEOPLE TEAM új generációs táborának témakínálatából. Természetesen idén nyáron sem…

Még több