Asztalon alvás és jóleső izomláz

Gyerekszem
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Ha a PEOPLE TEAM kecskeméti sporttáborába jelentkezel, erre számíthatsz. Vélemény egy táborozó tollából.

Evés, alvás, programok, buli és barátok – mindenről szó esik, ami egy táborozás iránt érdeklődőt foglalkoztathat. Nóra mesélt arról, mit tapasztalt, amikor a PEOPLE TEAM (PT) nyári táborában járt.

„Két alkalommal nyaraltam a PEOPLE TEAM táborában. Először a barátnőmmel érkeztem, de rajta kívül nem igazán ismertem senkit, így inkább az ismerkedéssel ment el az első pár napom, habár a programok jók voltak mindig. Második alkalommal már ugyanazzal a baráti társasággal voltam, akiket előzőleg megismertem, és még jobban tetszettek a programok; a kedvenceim az esti vetélkedők maradtak. Vicces volt, hogy már egy éve nem találkoztunk a lányokkal, és nem ismertük fel az egyik barátnőnket, mert annyit változott ennyi idő alatt.

A sporttáborba jelentkeztem. Tetszett, hogy izomlázam lett, és a reggeli futástól nem voltam fáradt az esti tevékenységek alatt sem. Nem bántam volna, ha legalább a nagyobbak később feküdhettek volna le aludni, mert pont mikor menni kellett, akkor kezdtünk el igazán felpörögni.

A legkedvesebb programom a tábornyitó és a tábortánc. A PT-ben tanultam meg kosarazni, és több lett az önbizalmam. Kicsit könnyebben nyílok meg azóta. A tanárok és a mókusok is jó fejek voltak. Amikor rossz napom volt, az egyik tanárhoz oda tudtam menni, és megbeszélni a dolgokat, ami segített.

Az ételek mennyiségével és minőségével teljesen elégedett voltam. Az abszolút kedvenc a pizza, de a gyros meg a sajtos tészta is fincsi volt. Szerintem igényes az épület és a környezet, bár első alkalommal ijesztőnek találtam, hogy a lányház mögött egy erdő van, egy elhagyatott házzal. A kollégiumot is szerettem, habár egy-két szobában annyira nyikorgott az ágy, hogy előfordult, hogy inkább együtt aludtunk, mert annyira hangos volt, hogy nem lehetett aludni tőle. Történt olyan is, hogy az asztalon kellett aludjak, mert a többiek féltek a sötétben, így átjöttek hozzánk. És jólesett összebújva aludni a barátnőmmel, aki félt a vihartól.”

A PT táboraiba ottalvós és bejárós változatban is lehet jönni. Döntsd el, melyik szimpatikusabb, és jelentkezz ide kattintva!

Kapcsolódó

Még több