Asztalon alvás és jóleső izomláz

Gyerekszem
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Ha a PEOPLE TEAM kecskeméti sporttáborába jelentkezel, erre számíthatsz. Vélemény egy táborozó tollából.

Evés, alvás, programok, buli és barátok – mindenről szó esik, ami egy táborozás iránt érdeklődőt foglalkoztathat. Nóra mesélt arról, mit tapasztalt, amikor a PEOPLE TEAM (PT) nyári táborában járt.

„Két alkalommal nyaraltam a PEOPLE TEAM táborában. Először a barátnőmmel érkeztem, de rajta kívül nem igazán ismertem senkit, így inkább az ismerkedéssel ment el az első pár napom, habár a programok jók voltak mindig. Második alkalommal már ugyanazzal a baráti társasággal voltam, akiket előzőleg megismertem, és még jobban tetszettek a programok; a kedvenceim az esti vetélkedők maradtak. Vicces volt, hogy már egy éve nem találkoztunk a lányokkal, és nem ismertük fel az egyik barátnőnket, mert annyit változott ennyi idő alatt.

A sporttáborba jelentkeztem. Tetszett, hogy izomlázam lett, és a reggeli futástól nem voltam fáradt az esti tevékenységek alatt sem. Nem bántam volna, ha legalább a nagyobbak később feküdhettek volna le aludni, mert pont mikor menni kellett, akkor kezdtünk el igazán felpörögni.

A legkedvesebb programom a tábornyitó és a tábortánc. A PT-ben tanultam meg kosarazni, és több lett az önbizalmam. Kicsit könnyebben nyílok meg azóta. A tanárok és a mókusok is jó fejek voltak. Amikor rossz napom volt, az egyik tanárhoz oda tudtam menni, és megbeszélni a dolgokat, ami segített.

Az ételek mennyiségével és minőségével teljesen elégedett voltam. Az abszolút kedvenc a pizza, de a gyros meg a sajtos tészta is fincsi volt. Szerintem igényes az épület és a környezet, bár első alkalommal ijesztőnek találtam, hogy a lányház mögött egy erdő van, egy elhagyatott házzal. A kollégiumot is szerettem, habár egy-két szobában annyira nyikorgott az ágy, hogy előfordult, hogy inkább együtt aludtunk, mert annyira hangos volt, hogy nem lehetett aludni tőle. Történt olyan is, hogy az asztalon kellett aludjak, mert a többiek féltek a sötétben, így átjöttek hozzánk. És jólesett összebújva aludni a barátnőmmel, aki félt a vihartól.”

A PT táboraiba ottalvós és bejárós változatban is lehet jönni. Döntsd el, melyik szimpatikusabb, és jelentkezz ide kattintva!

Kapcsolódó
PEOPLE TEAM tábor
Gyerekszem

Viszketés ellen kúszás

Ha kicsit idősebb lesz, akkor sem szakadna el Petra a kedvenc nyári táborától. A PEOPLE TEAM-ről beszélgettünk vele. Hány éves…
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel
Gyerekszem

Tali a táborban!

Szilárd 12 éves, és eddig két szekciót próbált ki a PEOPLE TEAM új generációs táborának témakínálatából. Természetesen idén nyáron sem…

Még több