Kedvezményes táboroztatás jövőre is

Táborélet
PEOPLE TEAM tábor

Nem csak gyermeknap létezik: szeptember 20-án tartják a gyermekek világnapját. Az UNICEF kezdeményezésére 1954 óta emlékezünk meg ezen az őszi napon a gyerekek jogairól és védelméről, elsősorban a fejlődő országokat tekintve. Hazánkban több alapítvány is kiemelt figyelmet fordít a rossz anyagi körülmények között élő fiatalok számára különféle programok nyújtására, ilyenek a jól ismert Erzsébet-táborok is, illetve a PEOPLE TEAM (PT) kecskeméti táborai. Utóbbi 30 éves működése során több céggel és egyéb szervezettel kötött évről évre megállapodásokat azért, hogy a rászoruló gyerekek kedvezményesen vagy ingyenesen részt vehessen a nyári táboraikban.

Gyermekek nyara

A PT az utóbbi években három egyhetes turnussal várta az élményekre szomjazó, 7–17 éves iskolásokat a nyári szünet alatt. A gyerekparadicsomként jellemzett táborokban egyszerre van jelen a szórakozás, a tanulás és a jó társaság. A turnusonkénti több száz résztvevő szinte fel sem tűnik, a délelőtti témafoglalkozásokon ugyanis legfeljebb 15-en vesznek részt egy csoportban. A felosztás témák és életkor, valamint érdeklődési kör szerint történik – az is elmehet például a dróntáborba, aki otthon nem kapna kütyüt, illetve megtanulhatja a programozás vagy a főzés alapjait, de akár színésztáborba is jelentkezhet, ha azt szeretné.

Mindenki egyenlő

A PEOPLE TEAM tízféle témacsomagja és a mintegy 30 témája között mindenki megtalálja a hozzá leginkább illő foglalatosságot. A táborozás biztonságos, orvosi felügyelettel és segítőkkel kísért, napi háromszori étkezést, valamint ottalvós és bejárós lehetőséget is kínál. Érkezzenek a résztvevők az ország vagy a világ bármely részéről, anyagi háttértől, nemtől, vallástól és bőrszíntől függetlenül ugyanabban a bánásmódban részesülnek. A PT táboraiban egy dolog számít igazán: hogy boldogabbá tegyék a gyerekeket.

Tegyünk együtt a gyerekekért!

Aki együttműködő partnerként szeretné színesebbé tenni néhány diák nyarát, keresse fel a PEOPLE TEAM oldalát ide kattintva. 1991 óta minden évben szerveznek új generációs táborokat, így jövőre is lesznek PT-táborok. A PT-sek szívesen együttműködnek segítőkkel, akik ismerőseiknek, munkatársaiknak, diákjaiknak továbbadják a tábor és a táborozási lehetőség hírét. Arról, hogy a PT-táborok minden gyereknek szuper tapasztalatokkal és rengeteg okulással szolgálnak, az alapítvány honlapján található fotókból és élménybeszámolókból bárki meggyőződhet.

Kapcsolódó
PEOPLE TEAM tábor
Táborélet

Erdős Virággal szabadon

Egy faipari iskolában leginkább praktikus elvárásai vannak a diákoknak az irodalommal kapcsolatban. Valahogy essünk túl rajta, érettségizzünk le, a verslábakat…
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel
Táborélet

Meglepizsúr zokniban

Ez a nap is úgy kezdődött, mint a többi. Ébresztő előtt azonban már kipattantam az ágyból. Alig vártam, hogy végre…
PEOPLE TEAM tábor
Táborélet

Az állatsimogatóban barátkoztam

Mai cikkünkben Noémi, a tavalyi táborozónk mesél kedvenc délutáni programjáról: az állatsimogatóról. Bár nagyon szeretem az állatokat, mi anyukámékkal nagyvárosban…

Még több