Kedvezményes táboroztatás jövőre is

Táborélet
PEOPLE TEAM tábor

Nem csak gyermeknap létezik: szeptember 20-án tartják a gyermekek világnapját. Az UNICEF kezdeményezésére 1954 óta emlékezünk meg ezen az őszi napon a gyerekek jogairól és védelméről, elsősorban a fejlődő országokat tekintve. Hazánkban több alapítvány is kiemelt figyelmet fordít a rossz anyagi körülmények között élő fiatalok számára különféle programok nyújtására, ilyenek a jól ismert Erzsébet-táborok is, illetve a PEOPLE TEAM (PT) kecskeméti táborai. Utóbbi 30 éves működése során több céggel és egyéb szervezettel kötött évről évre megállapodásokat azért, hogy a rászoruló gyerekek kedvezményesen vagy ingyenesen részt vehessen a nyári táboraikban.

Gyermekek nyara

A PT az utóbbi években három egyhetes turnussal várta az élményekre szomjazó, 7–17 éves iskolásokat a nyári szünet alatt. A gyerekparadicsomként jellemzett táborokban egyszerre van jelen a szórakozás, a tanulás és a jó társaság. A turnusonkénti több száz résztvevő szinte fel sem tűnik, a délelőtti témafoglalkozásokon ugyanis legfeljebb 15-en vesznek részt egy csoportban. A felosztás témák és életkor, valamint érdeklődési kör szerint történik – az is elmehet például a dróntáborba, aki otthon nem kapna kütyüt, illetve megtanulhatja a programozás vagy a főzés alapjait, de akár színésztáborba is jelentkezhet, ha azt szeretné.

Mindenki egyenlő

A PEOPLE TEAM tízféle témacsomagja és a mintegy 30 témája között mindenki megtalálja a hozzá leginkább illő foglalatosságot. A táborozás biztonságos, orvosi felügyelettel és segítőkkel kísért, napi háromszori étkezést, valamint ottalvós és bejárós lehetőséget is kínál. Érkezzenek a résztvevők az ország vagy a világ bármely részéről, anyagi háttértől, nemtől, vallástól és bőrszíntől függetlenül ugyanabban a bánásmódban részesülnek. A PT táboraiban egy dolog számít igazán: hogy boldogabbá tegyék a gyerekeket.

Tegyünk együtt a gyerekekért!

Aki együttműködő partnerként szeretné színesebbé tenni néhány diák nyarát, keresse fel a PEOPLE TEAM oldalát ide kattintva. 1991 óta minden évben szerveznek új generációs táborokat, így jövőre is lesznek PT-táborok. A PT-sek szívesen együttműködnek segítőkkel, akik ismerőseiknek, munkatársaiknak, diákjaiknak továbbadják a tábor és a táborozási lehetőség hírét. Arról, hogy a PT-táborok minden gyereknek szuper tapasztalatokkal és rengeteg okulással szolgálnak, az alapítvány honlapján található fotókból és élménybeszámolókból bárki meggyőződhet.

Kapcsolódó
PEOPLE TEAM tábor
Táborélet

Táborozók Spártában

A 20. életévüket betöltött, polgárjoggal rendelkező spártai férfiaknak nagy váltás következett be az életében: a hadsereg teljes jogú tagjai lettek.…
PEOPLE TEAM tábor
Táborélet

A spártaiak tábora

Az ókori görögöknek rengeteg hasznos ismeret köszönhető az élet szinte minden területén. A szobrászok, festők, építészek munkáit ma is megcsodálhatjuk,…

Még több