Mindjárt vakáció

Táborélet
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Most, hogy itt van a küszöbön a nyári szünet, ideje elgondolkoznom, mit kezdjek magammal. Sosem volt erősségem az előre tervezés, ezért nem is sikerültek a legfényesebben a korábbi nyári szüneteim. Itt az ideje, hogy kézbe vegyem az irányítást, és ne hagyjam egyhangúan elszaladni az értékes napokat.

Először is megfogadom, hogy nem alszom mindennap délig, még emberi időben előbújok az ágyamból. Persze ehhez az is kell, hogy ne maradjak fenn hajnalig a képernyőt bámulva.

Sokkal kevesebbet fogok tévézni, telózni, gépezni. Talán ráveszem magam az olvasásra is. A kötelezőket hamar leküzdve jöhetne egy kis sci-fi vagy akár misztikus regények. Azt bírnám. Nagyiéknál is aktívabb leszek, segítek nekik bevásárolni és a többi házimunkában is. Szegény nem győz a kedvemben járni, én meg csak nagy unottan tömöm magamba a finomabbnál finomabb kajákat, de semmit sem teszek a kedvükért. Majd most! Rám sem fognak ismerni, olyan rendes gyerek leszek.

A haverokkal is többet kellene találkozni, nem csak csetelni. Mégis más az, amikor együtt lógunk, úgy mindig gyorsan elrohan az idő, sokat nevetünk. Talán focizhatnánk is néha. Lehet, hogy Zsomborral párszor elmegyek a strandra is. Ő rendszeresen jár úszni, nekem sem ártana. Most jut eszembe, mesélt valami táborról, ahol szuperül érezte magát. Kecskeméten volt, a PEOPLE TEAM-táborban. A gamertábor nekem is tetszene, ahol tavaly szenzációs dolgokat csináltak. Lehet, hogy idén dróntáborba jelentkezett. Bármelyik jó lenne nekem is, csatlakozhatnék hozzá. Olyan lelkesen mesélt… Élvezte a foglalkozásokat, jó társaság jött össze, új barátokat is szerzett. Irigykedtem is rá emiatt. Miért ne mennék én is? Az esti programok is nagyon csábítóak.

Utánanézek, lehet-e még jelentkezni valamelyik turnusra. Legalább lesz egy szuper nyári szünetem nekem is.

Laczkó Zsuzsa írása

Kapcsolódó
PEOPLE TEAM tábor
Táborélet

Gazdagon táborozni

Aki gazdag, vagy jobb módban él, annak lehetőségből is több jut, mint nélkülöző társainak. A „pénzen nem lehet boldogságot venni”…
PEOPLE TEAM tábor
Táborélet

Táborozók Spártában

A 20. életévüket betöltött, polgárjoggal rendelkező spártai férfiaknak nagy váltás következett be az életében: a hadsereg teljes jogú tagjai lettek.…

Még több