Mindjárt vakáció

Táborélet
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Most, hogy itt van a küszöbön a nyári szünet, ideje elgondolkoznom, mit kezdjek magammal. Sosem volt erősségem az előre tervezés, ezért nem is sikerültek a legfényesebben a korábbi nyári szüneteim. Itt az ideje, hogy kézbe vegyem az irányítást, és ne hagyjam egyhangúan elszaladni az értékes napokat.

Először is megfogadom, hogy nem alszom mindennap délig, még emberi időben előbújok az ágyamból. Persze ehhez az is kell, hogy ne maradjak fenn hajnalig a képernyőt bámulva.

Sokkal kevesebbet fogok tévézni, telózni, gépezni. Talán ráveszem magam az olvasásra is. A kötelezőket hamar leküzdve jöhetne egy kis sci-fi vagy akár misztikus regények. Azt bírnám. Nagyiéknál is aktívabb leszek, segítek nekik bevásárolni és a többi házimunkában is. Szegény nem győz a kedvemben járni, én meg csak nagy unottan tömöm magamba a finomabbnál finomabb kajákat, de semmit sem teszek a kedvükért. Majd most! Rám sem fognak ismerni, olyan rendes gyerek leszek.

A haverokkal is többet kellene találkozni, nem csak csetelni. Mégis más az, amikor együtt lógunk, úgy mindig gyorsan elrohan az idő, sokat nevetünk. Talán focizhatnánk is néha. Lehet, hogy Zsomborral párszor elmegyek a strandra is. Ő rendszeresen jár úszni, nekem sem ártana. Most jut eszembe, mesélt valami táborról, ahol szuperül érezte magát. Kecskeméten volt, a PEOPLE TEAM-táborban. A gamertábor nekem is tetszene, ahol tavaly szenzációs dolgokat csináltak. Lehet, hogy idén dróntáborba jelentkezett. Bármelyik jó lenne nekem is, csatlakozhatnék hozzá. Olyan lelkesen mesélt… Élvezte a foglalkozásokat, jó társaság jött össze, új barátokat is szerzett. Irigykedtem is rá emiatt. Miért ne mennék én is? Az esti programok is nagyon csábítóak.

Utánanézek, lehet-e még jelentkezni valamelyik turnusra. Legalább lesz egy szuper nyári szünetem nekem is.

Laczkó Zsuzsa írása

Kapcsolódó
PEOPLE TEAM tábor
Táborélet

Erdős Virággal szabadon

Egy faipari iskolában leginkább praktikus elvárásai vannak a diákoknak az irodalommal kapcsolatban. Valahogy essünk túl rajta, érettségizzünk le, a verslábakat…
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel
Táborélet

Meglepizsúr zokniban

Ez a nap is úgy kezdődött, mint a többi. Ébresztő előtt azonban már kipattantam az ágyból. Alig vártam, hogy végre…
PEOPLE TEAM tábor
Táborélet

Az állatsimogatóban barátkoztam

Mai cikkünkben Noémi, a tavalyi táborozónk mesél kedvenc délutáni programjáról: az állatsimogatóról. Bár nagyon szeretem az állatokat, mi anyukámékkal nagyvárosban…

Még több