Szolnokiak, figyu! Csak 64 perc a tuti tábor

Egyebek
Technika, informatika a PT nyári táboraiban

Már virágzik a Várkonyi téren a cseresznyefasor, úgyhogy visszavonhatatlanul itt a tavasz, és rohamléptekkel közelít a nyár is. Minden gyerek a suli végét várja, és egyben azt tervezgeti, mit fog csinálni két és fél hónapig.

Ugye, te sem vagy ezzel másképp?

Ha Szolnokon már mindent ismersz, és valami újdonságra vágysz, próbáld ki a PEOPLE TEAM kecskeméti nyári táborát. A 30 éves, háromturnusos nyári gyerekfesztivál 7–17 éveseket vár idén júliusban és augusztusban is.

10 témacsomagból és több mint 30 téma közül lehet választani. Alap a kíváncsiság, a kreativitás és persze az alkotókedv. Mert mindennek kézzelfogható eredménye van: megépítheted a saját drónodat, elkészítheted életed első horrorfilmjét, vagy az általad tervezett robot keveri majd a reggeli kakaódat. Megnyílik az első kiállításod, és a szüleid akár élőben is megnézhetik a fellépésedet a színpadon, vagy a cirkusz porondján. A díszvacsorára te sütöd a sütit, de akár a saját YouTube-csatornád is a legnépszerűbbek közé emelkedhet.

És a lényeg: bármit kipróbálhatsz! Ha nem jön be, simán átnyergelhetsz egy másik témára. A délelőtti szakfoglalkozásokat színesítő vendégek délután is tartanak előadásokat az érdeklődőknek. Ha angolórán azt látod az ablakból, hogy sasok vagy kígyók érkeznek a táborba, ne aggódj, nem maradsz le róluk.

A nagy, össznépi programok mellett speciális eseményeken vehetnek részt a 12 éven felüliek, ám a kicsiknek is szerveznek csak nekik szóló játékokat.

Turnusonként akár 500 fő is összegyűlik a kecskeméti egyetem hatalmas kampuszán, ahol sportpályák, óriási rét, oktatótermek, büfé és kétágyas szobák várják a táborozókat.

Ez a szám óriásinak tűnhet, de pont ezért izgalmas az egész. Ha délelőtt vulkánkitörést szimuláltál a zöld táborban, ezt már ebéd közben elmesélheted a színész szobatársadnak, aki közben megkér, hogy segíts megvarrni a jelmezét. A tarka és hihetetlenül vidám kavalkádban mindenki megtalálja a helyét, tapasztalt tanárok és segítők figyelnek minden gyerekre. Két bentlakó és egy ügyeletes orvos vigyáz a táborlakókra.

Ha egyedül érkezel, akkor sem kell tartanod a magánytól: a PT tagjai – gyerekek és felnőttek egyaránt – kíváncsiak rád, és alig várják, hogy találkozzatok.

Ne habozz, tedd magad szabaddá a 2021-es tábor időpontjaiban, nyomás táborozni!

Kapcsolódó
PEOPLE TEAM tábor
Egyebek

Az igazi meleghozó

Március 21-e több szempontból is jeles nap, szinte mindenki várja. Ekkor kezdődik a csillagászati tavasz az északi féltekén. A nap-éj…
PEOPLE TEAM tábor
Egyebek

Táborozni most

Napjainkban is nagyon sikeresek a táborok, mert a szervezők meg tudják találni azokat a témákat és programokat, amik korunk gyermekeit…

Még több