Ez a három hét az a három hét!

Egyebek
Ez a három hét az a három hét!

Mi szükséges a tökéletes nyári táborhoz? Szuper projektek, jó fej táborvezetők, sok-sok új élmény, gazdag programok, klassz társaság, no és persze egy nagy adag szabadság. Van egy jó hírünk: a PEOPLE TEAM táborában ezt mind megtalálod Kecskeméten!

Kezdjük azzal, hogy tíz témacsomag áll rendelkezésedre (az ORSZÁGOK + NYELVEK-től a BRÓKEREK + TŐZSDECPÁK-on át a JÁTÉK + KALAND-ig), azokon belül pedig összesen legalább két tucat különböző szekció közül választhatsz. Itt a mozogni vágyók, a művészeteket kedvelők és a fiatal zsenik is hamar felfedezhetik a számukra legcsábítóbb elfoglaltságokat. Vagy valami izgalmas és trendi érdekelne? Válaszd a drónépítők és -pilóták, a játékteszt-, a vegán vagy a youtubertábort!

A táborozók minden témát felkészült, fiatal oktatók vezényletével vesézhetnek ki, akiknek munkáját meghívott szakmabeliek segítik és egészítik ki. Az irodalmárok kortárs költőkkel és írókkal cserélnek eszmét az élő irodalomról és kreatív írásról, a színészpalántákat pedig ismert előadóművészek támogatják a színpadra lépésben. A videószerkesztés minden csínját-bínját kedvenc vloggereiddel sajátíthatod el, az iSEEQ partnereivel pedig felkészülhetsz a jövőre: víz alatti településeket, önvezető autókat vagy a legrafináltabb bűnözőknek is ellenálló digitális biztonsági rendszereket tervezhettek. Akármelyik táborba is jelentkezel, egy biztos: olyan új dolgokat tanulhatsz és tapasztalhatsz meg pár nap alatt, amelyekről korábban csak álmodtál.

Egy igazán szuper tábor nemcsak a szakprogramokról szól, hanem a szórakozásról is. Felejthetetlen vakációs élményekből a PEOPLE TEAM-ben sincs hiány. Sportpályák, bowlingterem, trambulin és a játékszobában majdnem százféle játék áll korlátlanul rendelkezésedre, a strand- és a csúszdapark-látogatásról nem is beszélve, a táborozók kedvencei mégis a közösségi programok.

A szervezők minden este jól megmozgatják mind az ötszáz táborlakót, így a turnus végére a közös táncot is csukott szemmel fogod lenyomni. A véletlenszerűen összeállt csapatok izgalmas kihívásokat teljesítenek akadálypályákon, vetélkedőkön, lovagi tornákon, ám ami a legfontosabb: mindeközben fantasztikus barátságok köttetnek. Az ismeretterjesztő éjszakai (takarodó utáni!) előadások és az esti koncertek már csak hab a tortán…

A PEOPLE TEAM szervezői július 19-től három turnusban várják a táborlakókat (a PT-táborok alapvetően bentlakásosak, de bejárós verzió is választható). Jelentkezési határidő szerencsére nincsen, így azoknak sem kell aggódniuk, akik szeretik utolsó pillanatra hagyni a dolgokat. De vigyázz, nehogy elszámold magad, és idő előtt elfogyjanak a férőhelyek! Ez a hét – vagy kettő vagy három! – az a hét lesz, amiről megéri majd mesélni a haveroknak szeptemberben a suliban.

Kapcsolódó
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel
Egyebek

Táborozni régen

Most még ugyan tél van, de 5-6 hónap múlva már nyoma sem lesz a hónak és a hidegnek. A gyerekek…
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel
Egyebek

Majd én megcsinálom!

Az unokatestvérem, Máté, épp Hollandiában van, de nem turistaként. Dolgozik is, tanul is, segít is. Hogy lehet ezt a hármat…
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel
Egyebek

A nagy háború kis hősei

Az I. világháborúra több mint négy évig tartó világégésként emlékezünk, amely a XX. század elején, 1914 és 1918 között zajlott.…

Még több