Melyik nyári tábort válaszd?

Egyebek
Melyik nyári tábort válaszd?

Sokszor azért döntésképtelenek a gyerekek azt illetően, melyik nyári táborba jelentkezzenek, mert önmagukat sem ismerik. Szüleid segíthetnek választani, hiszen bizonyos szempontból külső szemlélőként felmérik személyiségedet, habitusodat, beállítottságodat. Elemezzük ezek alapján a felhozatalt!

Nyelvimádóknak angoltáborban a helyük

Sokan teszik le voksukat a nyelvtábor mellett. A legnagyobb érdeklődés az angoltanulás iránt mutatkozik, ha ugyanis elsajátítod ezt a világnyelvet, bárhová is sodorjon az élet, megérteted magad. Az iskolában németül vagy franciául tanulsz? Akkor is csatlakozhatsz, hiszen ahogy mondani szokás: minél több nyelvet tudsz, annál többet érsz. A magyar, mint idegen nyelv a PEOPLE TEAM-nél szintén elérhető opció.

Filmimádóknak

A MOZGÓKÉP + MÉDIA főként filmrajongók számára hívogató. Ha szeretsz a középpontban lenni, az csak pluszpontot jelent. A PEOPLE TEAM kínálatában megtalálható csomagon belül több témát is megjelölhetsz. A következőkből szemezgethetsz: film, média, scrapmechanic, youtuber, Minecraft-élmény és játékteszt.

Kütyümestereknek és számítógépzseniknek

Amennyiben a számítógépek és a robotok világa nyűgöz le, dönts a TECH + JÖVŐ szekció mellett. E kategórián belül szintén több topikot – informatika, robotika és programozás, drónépítők és -pilóták, te vagy a jövő, így működik – jelölhetsz meg. A tábor nemcsak azért fantasztikus, mert az érdeklődésednek megfelelő dologgal foglalkozhatsz, hanem mert hozzád hasonlód fiatalokkal fogsz megismerkedni, akikkel együtt merültök el közös hobbitokban.

A tőzsde világa brókereknek

Jártas vagy a gazdasági kérdésekben? Kedvenc mozijaid közé tartozik a Tőzsdecápák és a Wall Street farkasa? Akkor a BRÓKEREK + TŐZSDECÁPÁK tábort neked találták ki. Két téma közül választhatsz: cash flow és gazdaság, illetve pénzmágusképző, vagy akár mindkettőt bejelölheted.

Kalandoroknak

Természetes, hogy egy tizenéves odáig van a szórakozásért és a kalandokért. Miért kellene szégyellned, ha hasonló programokra vágysz a nyári szünidő alatt? A PEOPLE TEAM gondolt azokra is, akiknek a játék a lételemük, így amennyiben közéjük tartozol, a JÁTÉK + KALAND blokk neked szól. Itt is kiválaszthatod az összes kérdéskört, ami érdekel: logika, legó vagy játék.

Színház az egész világ

Izgalmasnak találod a gondolatot, hogy kiállsz a színpadra, a reflektor fénye rád vetül, és elmondasz egy monológot, miközben a közönség lélegzetvisszafojtva figyel? Erre is lehetőséged adódik július végén, augusztus elején, csak voksolj az előadóművész-palánták kedvencére, a SZÍNHÁZ + SZÍNÉSZET tematikára.

Tudósok és kutatók

Lételemed a felfedezés? Szereted a természetet? Mindig is érdekeltek a múlt emlékei? Akkor a KUTATÓK + KALANDOROK szekció ideális számodra, legyen az ezen belül zöld- vagy kalandtábor, régészet, WWF, OceanCleaup – BoyanSlat vagy példaképem Greta Thunberg.

Mini Jamie Olivereknek

Gyakran tüsténkedsz a konyhában? Vagy pont fordítva, egy virslit sem tudsz megfőzni? Készülj, mert anyu be fog íratni a KUKTÁK + CUKRÁSZOK elnevezésű PT-táborba, ahol a vegánok is megtalálják a helyüket.

Tánc és sport a mozgás szerelmeseinek

Amennyiben lételemed a mozgás, már reggel táncmozdulatokkal igyekszel a mosdó felé, és/vagy lefekvés előtt nyomsz ötven fekvőtámaszt, akkor a MOZGÁS + RITMUS tematika a neked való: a sport- és a tánctábor részese leszel, csak írj x-eket a PEOPLE TEAM jelentkezési lapjára.

Kapcsolódó
PEOPLE TEAM tábor
Egyebek

Az igazi meleghozó

Március 21-e több szempontból is jeles nap, szinte mindenki várja. Ekkor kezdődik a csillagászati tavasz az északi féltekén. A nap-éj…
PEOPLE TEAM tábor
Egyebek

Táborozni most

Napjainkban is nagyon sikeresek a táborok, mert a szervezők meg tudják találni azokat a témákat és programokat, amik korunk gyermekeit…

Még több