A piros siklók a legaranyosabbak

Gyerekszem
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Szuper programok, önállóság, finom ételek és jó társaság. Ha ezeket megtapasztalod egy nyári táborban, garantáltan vissza akarsz még menni oda. Bendegúz a PEOPLE TEAM (PT) kecskeméti gyerekfesztiváljáról mesélt.

„Azért jelentkeztem a PT-be, hogy kimozduljak otthonról, és jól érezzem magam. Ha nincs programod a nyárra, ajánlom, hogy próbáld ki a PT-t. Nyugodtan engedd el magad, hiszen itt nem ismer senki!

A tábor első napján még kicsit el voltam veszve, az utolsón pedig sajnáltam, hogy vége lett. A PT miatt a szuper nyarak listájára tenném a tavalyit és a tavalyelőttit is, amikor a tudós- és a kuktatáborban vettem részt. Sok emberrel találkoztam, rengeteget játszottunk. Nagyon jók a csapatversenyek, szeretem, ha van kihívás, és jókat lehet nyerni, ha győzünk a csapatunkkal. A kígyósimogatás is bejövős, a piros siklók voltak a legaranyosabbak.

A PT-ben olyan reggelit kapsz, amiért megéri korán felkelni. A büfé is király, csodálatosak a jégkrémek, és az üdítők sem kerülnek sokba. Tetszik a kártyás fizetési rendszer, mert személyhez van kötve, ezért nem fogadják el, ha más venne valamit vele.

Olyan sok program van, hogy állva elalszol. Na de tényleg, a reggeltől estig tartó foglalkozások és programok miatt nagyon hamar sikerül elaludnunk – a mókusok este mindig ellenőrzik ezt. Nem baj az sem, hogy lépcsőzni kell a szobánkig, mert kell egy kis testmozgás. Aki meg nem bírja, annak ott van a lift. Természetesen jövőre sem maradhat ki a PT; azt rebesgetik, hogy négy turnus lesz. Hátha nem csak egy hétig maradhatok – majd megmondom a szüleimnek, hogy ne tartsanak honvágytól, plusz addig ők is tudnak kicsit lazulni.”

Kapcsolódó

Még több