Azt hittem, betörő

Gyerekszem
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Horror a nyári táborban – vagy csak délibáb? Egy táborozó, Márk mesélt arról, miket tapasztalt a PEOPLE TEAM (PT) új generációs táborában.

„Egyszer jártam a PT-ben, ahova ismerőssel érkeztem. Nagyon tetszett, hogy mennyi kedves ember van. A csoportra osztás is meglepő volt, de NAGYON klassz. A csoportvezetők szuperek voltak, és meghallgatták a véleményünket. Inkább szórakozni mentünk a táborba, király volt. Nem tanultam sokat, csak hogy hogy legyek kedvesebb.

Minden csillagos 5-ös volt a táborban. A legjobb program a strandolás volt (Lesz jövőre is? Kérlekkkk!), kedvenc szekcióm viszont nem volt, mert mindegyik szupi. Hasznosnak találtam a sportot, és kedves emlékeim fűződnek a koncerthez.

A környezet nagyon jó, és az épületekre sem panaszkodhatok. Elég a hely, közel van a táborhelyhez. Bár ez logikusnak tűnik, mégis előfordul más tábornál, hogy messze található, tehát ezt nagyra értékelem.

Hát a pizza isteni! A rizs meg a hús is jó volt, és a többi is ízlett. Csak a tészta nem tetszett, mert egybe volt ragadva, és sokszor kemény volt. Ne legyen kemény! És legyen több nasi!

Nem jártam még a PT-nél jobb táborban. A Zabhegyező-tábor is majdnem ilyen jó volt, de a PT-ben jobbak voltak az emberek. Egyszer átcsentem a fagyit a kajaügyeleten, ami után nem lehet ételt továbbvinni (le kellene tenni, vagy ott megenni), lefotóztak, majd kirakták a fotót, és sok felügyelő megdicsért.

A szüleim nem féltettek, sőt örültek, mert ők addig elmehettek kettesben nyaralni. Nem volt para a táborban, legfeljebb az, amikor este a vállfán lógott egy trikó és egy nadrág, és egyszer azt hittem rá, hogy betörő.”

Kapcsolódó
PEOPLE TEAM tábor
Gyerekszem

Viszketés ellen kúszás

Ha kicsit idősebb lesz, akkor sem szakadna el Petra a kedvenc nyári táborától. A PEOPLE TEAM-ről beszélgettünk vele. Hány éves…
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel
Gyerekszem

Tali a táborban!

Szilárd 12 éves, és eddig két szekciót próbált ki a PEOPLE TEAM új generációs táborának témakínálatából. Természetesen idén nyáron sem…

Még több