Szórakozni mentem

Gyerekszem
PEOPLE TEAM tábor

A nyári táborokban tanulni és kikapcsolódni és lehet. A kisebbek érthetően utóbbi céllal érkeznek, míg a nagyobb diákok akár a nyelvvizsgára vagy a felvételire is felkészülhetnek egy-egy tematikus táborban – amilyenek a PEOPLE TEAM nyári táborai is. Egy általános iskolás, Gabi véleményét olvashatjátok.

„A PT-be szórakozni mentem… de tényleg! Úgy érzem, önállóbb lettem, és a pénzkezelésben is fejlődtem. Tetszett a büférendszer, hogy eldönthettem, mire költök. Amikor pedig a foglalkozásvezető olyanért dicsért, ami valós, a végén pedig elismerést és ajándékokat kaptam, nagyon jó érzés volt.

A tábor helyszíne szupi, tágas, klassz, csak a forróság a gáz, arra jó lenne megoldás. Az ételek ízlettek, főleg a pizza – ahogy körbehordták vacsorára, nagyon mókás volt. Mindig jutott elég étel. Nem ottalvósként táboroztam, délutánonként jöttek értem a szüleim.

Anyukám szerint akkor lenne jobb a tábor, ha a kisebbekre többet figyelnének, például egy közös »tyúkanyó« lenne. Amikor nem foglalkozáson vagyunk, lehetne egy-két szervező, akikhez fordulhatnánk, mert a »minden felügyelőhöz« nem elég konkrét.

Emlékezetes számomra az első személyes találkozás Balukával, és utána is beszélgettünk párszor. Jó lenne, ha 8-9 évesek is mehetnének hozzá, vagy ha nem, akkor lehetne fél nap balukás program. Szeretnék jönni jövőre is.”

Kapcsolódó

Még több