Háromszor a PT-ben

Gyerekszem
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Max elfogulatlanul véleményezte kedvenc nyári táborát, amely nem más, mint a PEOPLE TEAM kecskeméti új generációs tábora.

„Háromszor jártam eddig a PT-ben, és mindig egyedül érkeztem. Azt mondanám, közepesen sikerült beilleszkednem. A szekciók közül a gamertábor volt a kedvencem. Az első táborban alkottam egy videójátékot, ami nagyon vicces lett. Úgy lehetne még jobb a PT, ha lenne egy közös cél a játékosoknak, és örülnék, ha választható volna Dungeons & Dragons szekció is.

A legtutibb programok a csapatversenyek voltak. A vizesszivacs-csaták nagyon szuperek; a legjobb élményem az, hogy Attilával megnyertük a vízi csatát a fürdőben.

Ottalvósként vettem részt a PT-ben. A kollégiumi szállás tiszta, kényelmes és biztonságos. Az épületek is okésak, bár több WC jó lenne. Mindenki nagyon kedves volt a táborban, egyedül az ételek nem ízlettek mindig.

Amit tanultam a PT-ben: 3D grafika, programozás, fotózás. Ezeknek az iskolai tanulmányaim alatt és a jövőbeli munkahelyemen vehetem hasznát, de a kommunikációs képességem és a csapatszellemem is fejlődött. Magabiztosabbá váltam, jobban beszélek magyarul, és könnyebben tudok barátkozni. Nagyon szeretnék újra elmenni a PT-be, de most már mókusként, vagyis tábori segítőként.”

Az 1991 óta működő PEOPLE TEAM Alapítvány 2022-ben 17 tematikus gyerektáborral készül, amelyekről ide kattintva lehet olvasni – a kínálatban a technikai beállítottságú, a sportos és a művészalkatok egyaránt megtalálják a kedvükre valót. A PT-s nyári táborok napközis és bejárós változatban is elérhetőek. Már most is lehet jelentkezni az idei három egyhetes turnusra.

Kapcsolódó

Még több