Háromszor a PT-ben

Gyerekszem
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Max elfogulatlanul véleményezte kedvenc nyári táborát, amely nem más, mint a PEOPLE TEAM kecskeméti új generációs tábora.

„Háromszor jártam eddig a PT-ben, és mindig egyedül érkeztem. Azt mondanám, közepesen sikerült beilleszkednem. A szekciók közül a gamertábor volt a kedvencem. Az első táborban alkottam egy videójátékot, ami nagyon vicces lett. Úgy lehetne még jobb a PT, ha lenne egy közös cél a játékosoknak, és örülnék, ha választható volna Dungeons & Dragons szekció is.

A legtutibb programok a csapatversenyek voltak. A vizesszivacs-csaták nagyon szuperek; a legjobb élményem az, hogy Attilával megnyertük a vízi csatát a fürdőben.

Ottalvósként vettem részt a PT-ben. A kollégiumi szállás tiszta, kényelmes és biztonságos. Az épületek is okésak, bár több WC jó lenne. Mindenki nagyon kedves volt a táborban, egyedül az ételek nem ízlettek mindig.

Amit tanultam a PT-ben: 3D grafika, programozás, fotózás. Ezeknek az iskolai tanulmányaim alatt és a jövőbeli munkahelyemen vehetem hasznát, de a kommunikációs képességem és a csapatszellemem is fejlődött. Magabiztosabbá váltam, jobban beszélek magyarul, és könnyebben tudok barátkozni. Nagyon szeretnék újra elmenni a PT-be, de most már mókusként, vagyis tábori segítőként.”

Az 1991 óta működő PEOPLE TEAM Alapítvány 2022-ben 17 tematikus gyerektáborral készül, amelyekről ide kattintva lehet olvasni – a kínálatban a technikai beállítottságú, a sportos és a művészalkatok egyaránt megtalálják a kedvükre valót. A PT-s nyári táborok napközis és bejárós változatban is elérhetőek. Már most is lehet jelentkezni az idei három egyhetes turnusra.

Kapcsolódó
PEOPLE TEAM tábor
Gyerekszem

Szeretek főzni

Ha szívesen töltenél egy hetet felhőtlenül, próbáld ki a kuktatábort! Mirti a PEOPLE TEAM (PT) tematikus táborában járt, és elmondta…
PEOPLE TEAM tábor
Gyerekszem

Kedves, nyitott emberek

Meli mesélt nekünk PT-táborról, vagy ahogy sokan hívják: a kecskeméti gyerekfesztiválról. „Az első napon, amikor megérkeztünk az egyik barátnőmmel, teljesen…

Még több