Anyák a PT nyári táboráról

Egyebek
PEOPLE TEAM tábor

Valódi véleményekre vagy kíváncsi egy nyári táborral kapcsolatban? A legjobb, ha megkérdezed az azt kipróbáló ismerőseidet, vagy ha nincs ilyen, akkor utánanézel a tábornak a neten. A PEOPLE TEAM Alapítvány törekszik a transzparenciára, ennek megfelelően fotók sokasága őrzi a turnusok emlékét, a tábor Facebook-oldalát látva pedig a szülők is billentyűzetet ragadtak, hogy elmondják véleményüket a gyerekparadicsomról. A kommentek közül szemezgettünk.

„A legjobb tábor, amiben valaha volt a most 14 éves lányom. Hálás köszönet érte mindenkinek. Jövőre ismétlés!” (Beáta)

„Nagyon köszönjük, hogy életvidám, offline élményekkel teli gyermekeket kaptunk vissza!” (Kata)

„Köszönjük Mindenkinek! Süti, kacsa, király. 2006–2022.” (Anita)

„Köszönjük szépen ezt a fantasztikus hetet a lányok nevében is! Hihetetlen élménydús volt még a számunkra is, mikor hoztuk-vittük a csajokat. Szuperek vagytok! Jövőre is táborozók leszünk. Még én is kedvet kaptam hozzá. Szerintem jelentkezni fogok táboroztatónak: ha 25 ovissal elbírok, mit nekem 500 nagyobb? Mindent köszönünk!” (Manuéla)

Nem ritka, hogy a korábbi táborozók a 17 éves jelentkezési korhatárt elérve táboroztatónak állnak. Első évben kismókusként segítenek, ahol tudnak, utána mókusok, esetleg tanárok is lehetnek a PT-ben. Hasonló utat járt be Cosmin, aki ezzel a levéllel köszönt el társaitól:

„Kedves Fiúk, Lányok! Szeretném ezúton is Mindenkinek megköszönni ezt a szuper 1-2 hetet, amit így Veletek együtt tölthettem! Nagyon jó volt látni, hogy mindenki motiváltan, vidáman és szívvel-lélekkel tette szebbé ezeket a turnusokat. Csak így tovább! Én nagyon jól éreztem magamat, köszönöm szépen Nektek a sok szeretetet, elfogadást és azt, hogy örömmel gondolok vissza erre a két hétre! Ezek azok a dolgok, amik igazán számítanak az életben. Millió ölelés és pacsi Nektek! Jövőre újra találkozunk!”

Te is kipróbáltad már a PT-t? Írd le a véleményedet a Facebookon, hogy mások is megtudják, milyen a legtutibb tábor!

Kapcsolódó
PEOPLE TEAM tábor
Egyebek

Az igazi meleghozó

Március 21-e több szempontból is jeles nap, szinte mindenki várja. Ekkor kezdődik a csillagászati tavasz az északi féltekén. A nap-éj…
PEOPLE TEAM tábor
Egyebek

Táborozni most

Napjainkban is nagyon sikeresek a táborok, mert a szervezők meg tudják találni azokat a témákat és programokat, amik korunk gyermekeit…

Még több