Megvannak a tábor időpontjai

Egyebek
PEOPLE TEAM tábor

A PEOPLE TEAM (PT) szervezői nyilvánosságra hozták a 2022-es turnusok dátumát. Idén július 24–30., július 31. – augusztus 6. és augusztus 7–13. között lehetsz részese az új generációs nyári táboroknak.

A 7–17 év közötti PT-s táborozók ezúttal is a kecskeméti NJE Homokbányai Kollégiumába érkezhetnek. Az óriási terület egyrészt természetközeli, másrészt a délelőtti témafoglalkozásokon kívül számos egyéb tevékenység helyszíne is megtalálható itt, köztük a bulis Hangár és több sportpálya, de a gyerekek a délutáni szabad programok során megfordulhatnak a közeli csúszdaparkban, a vadasparkban vagy a Cifrapalotában is.

A PT idén 17 tematikus táborral készül. Ezek mindegyikére lehet jelentkezni bejárós és ottalvós változatban, legyen az angoltábor, gamertábor, tudóstábor, sport- vagy tánctábor – a többi szekciót az alapítvány honlapján találod.

Február 15-én indult el a regisztrációs időszak a PT weboldalán. Azóta rekordszámú jelentkezési lap érkezett a szervezéshez. A jegyekre elérhető kedvezmény, amennyiben többen jelentkeztek (például testvérek, barátok, akár egész osztályok). Az ezzel kapcsolatos információkért és árakért kattints ide!

Kapcsolódó
PEOPLE TEAM tábor
Egyebek

Az igazi meleghozó

Március 21-e több szempontból is jeles nap, szinte mindenki várja. Ekkor kezdődik a csillagászati tavasz az északi féltekén. A nap-éj…
PEOPLE TEAM tábor
Egyebek

Táborozni most

Napjainkban is nagyon sikeresek a táborok, mert a szervezők meg tudják találni azokat a témákat és programokat, amik korunk gyermekeit…

Még több