FLX50 | Tábori életképek

PEOPLE TEAM tábor

16.01 Két színész szakos nagylány csasztuskákat adott elő, miközben harmadik társuk kiszökött a hóna alatt egy kiló banánnal.

16.10 Megjelent két kuktatáboros kislány. Meg akartak győzni, hogy a náluk lévő Magnum a készülő rizsfelfújt elengedhetetlen hozzávalója.

16.16 A magyarosok csoportja bábeli zűrzavart keltve mindenféle nyelveken karattyolt. Így próbálták meg elterelni a figyelmemet a kerítés alatt átbújni készülő francia kisgyerekről. Ő volt az, aki az első napon majdnem a csoportomban ragadt. A terv azonban kudarcba fulladt, mert a csokival teli hátizsák beleakadt a drótba. A csempészpalánta kutyaszorítóba került. Alig bírtam kiszabadítani.

16.25 Néhány srác a sportpályák felől érkezett lélekszakadva. Azt bizonygatták, hogy találtak egy csontig lesoványodott kóbor kutyát, és mindenképpen vinniük kell neki legalább négy melegszendvicset. Érdekes módon pont négyen voltak. Visszaküldtem őket focizni.

16.45 Megérkezett a táborvezető. Figyelmeztetett, hogy ő nem rendelt kakaót meg kekszet a szobájába. Bárki állítja, ne higgyem el. Ezt hallván egy nagylány csendben visszafordult a hangár felé. Egy bögre kakaó és a kistányér keksz volt a kezében.

16.56 Az ügyelet fénypontja az volt, amikor egy srác egy gurulós bőröndöt cipelve próbálta meg átlépni a határvonalat. Bánatos képpel motyogta, hogy sürgős családi ügyek miatt haza kell utaznia. Akkor lett gyanús, amikor elindult a csomaggal. A koffer tartalma hangosan csörömpölni kezdett. Mint kiderült, a titkos éjszakai bulihoz akarta beszerezni az üdítőt.

Előző bejegyzés
FLX49 | Kajaügyelet
Következő bejegyzés
FLX51 | V. ajándéka
Kapcsolódó
PEOPLE TEAM tábor élménybeszámoló
Napló

FLX01 | Irány a tábor!

Péntek délelőtt 11 óra van, megérkeztem a PEOPLE TEAM nyári táborba. Gyerekek még nincsenek, majd vasárnap jönnek, összesen 452-en. El…
PEOPLE TEAM tábor élménybeszámoló
Napló

FLX02 | Teddy, a barát

A szobatársam csak angolul tud. Jóval magasabb és testesebb nálam. Olyan, mint egy medve. El is neveztem Teddynek. Teddy azzal…
Kecskeméti gyerektábor élménybeszámoló
Napló

FLX03 | A való világ

Kora délutánra kezdem megérteni, miért jöttünk le már pénteken: felépíteni a tábort. Oké, nem kell maltert keverni és tetőt ácsolni,…
Meeting a PT-ben
Napló

FLX04 | Infóhegyek

Szerencsére V., aki sorstársam volt a konyhaszolgálatban, már tapasztalt táboroztató. Amikor a megbeszélés alatt túl buta arcot vágtam, gyorsan a…

Még több