Napközis táborozóként is beilleszkedtem

Gyerekszem
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Létezik olyan nyári tábor, amelyik napközis is ottalvós változatban is látogatható, és akik bejárósként vesznek részt a programokon, azok sem szenvednek semmiben hiányt, mivel elég, ha az este 10 órás takarodóig értük jönnek a szüleik. Ez a gyakorlat a PEOPLE TEAM-ben, amiről Gizus mesélt a portálunknak.

„Két hetet töltöttem a PT-ben. Egyedül érkeztem, nem ismertem senkit, de könnyen be tudtam illeszkedni a társaságba annak ellenére is, hogy nem ottalvósként, hanem bejárósként táboroztam.

Egyszerűen tökéletes volt. A táborban megtanultam programozni, ami hasznos lehet a suliban. Minden este vicces volt, jól szórakoztunk, különösen az Animal Cannibals-koncert tetszett. Dróntáborba jelentkeztem, nagyon élveztem. Egyedül annak örültem volna, ha hamarabb kezdhettük volna a reptetést. A szabad programok és a játékterem nyitvatartása egybeesett, ez nem tetszett csak. Az ételek finomak voltak, a spagetti volt a kedvencem.

A PT-ben tapasztalatot szereztem, és úgy érzem, boldogabb lettem. Nem jártam még jobb táborban, az egész PT szívet melengető volt. Jövőre is szívesen jönnék.”

Kapcsolódó
PEOPLE TEAM tábor
Gyerekszem

Viszketés ellen kúszás

Ha kicsit idősebb lesz, akkor sem szakadna el Petra a kedvenc nyári táborától. A PEOPLE TEAM-ről beszélgettünk vele. Hány éves…
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel
Gyerekszem

Tali a táborban!

Szilárd 12 éves, és eddig két szekciót próbált ki a PEOPLE TEAM új generációs táborának témakínálatából. Természetesen idén nyáron sem…

Még több