Napközis táborozóként is beilleszkedtem

Gyerekszem
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Létezik olyan nyári tábor, amelyik napközis is ottalvós változatban is látogatható, és akik bejárósként vesznek részt a programokon, azok sem szenvednek semmiben hiányt, mivel elég, ha az este 10 órás takarodóig értük jönnek a szüleik. Ez a gyakorlat a PEOPLE TEAM-ben, amiről Gizus mesélt a portálunknak.

„Két hetet töltöttem a PT-ben. Egyedül érkeztem, nem ismertem senkit, de könnyen be tudtam illeszkedni a társaságba annak ellenére is, hogy nem ottalvósként, hanem bejárósként táboroztam.

Egyszerűen tökéletes volt. A táborban megtanultam programozni, ami hasznos lehet a suliban. Minden este vicces volt, jól szórakoztunk, különösen az Animal Cannibals-koncert tetszett. Dróntáborba jelentkeztem, nagyon élveztem. Egyedül annak örültem volna, ha hamarabb kezdhettük volna a reptetést. A szabad programok és a játékterem nyitvatartása egybeesett, ez nem tetszett csak. Az ételek finomak voltak, a spagetti volt a kedvencem.

A PT-ben tapasztalatot szereztem, és úgy érzem, boldogabb lettem. Nem jártam még jobb táborban, az egész PT szívet melengető volt. Jövőre is szívesen jönnék.”

Kapcsolódó
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel
Gyerekszem

A kuktatábor a kedvencem

Ha diák vagy még, és szeretnél megtanulni sütni-főzni, vagy tisztában vagy az alapokkal, de kipróbálnál új recepteket, és szívesen töltenél…

Még több