Napközis táborozóként is beilleszkedtem

Gyerekszem
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Létezik olyan nyári tábor, amelyik napközis is ottalvós változatban is látogatható, és akik bejárósként vesznek részt a programokon, azok sem szenvednek semmiben hiányt, mivel elég, ha az este 10 órás takarodóig értük jönnek a szüleik. Ez a gyakorlat a PEOPLE TEAM-ben, amiről Gizus mesélt a portálunknak.

„Két hetet töltöttem a PT-ben. Egyedül érkeztem, nem ismertem senkit, de könnyen be tudtam illeszkedni a társaságba annak ellenére is, hogy nem ottalvósként, hanem bejárósként táboroztam.

Egyszerűen tökéletes volt. A táborban megtanultam programozni, ami hasznos lehet a suliban. Minden este vicces volt, jól szórakoztunk, különösen az Animal Cannibals-koncert tetszett. Dróntáborba jelentkeztem, nagyon élveztem. Egyedül annak örültem volna, ha hamarabb kezdhettük volna a reptetést. A szabad programok és a játékterem nyitvatartása egybeesett, ez nem tetszett csak. Az ételek finomak voltak, a spagetti volt a kedvencem.

A PT-ben tapasztalatot szereztem, és úgy érzem, boldogabb lettem. Nem jártam még jobb táborban, az egész PT szívet melengető volt. Jövőre is szívesen jönnék.”

Kapcsolódó
PEOPLE TEAM tábor
Gyerekszem

Szeretek főzni

Ha szívesen töltenél egy hetet felhőtlenül, próbáld ki a kuktatábort! Mirti a PEOPLE TEAM (PT) tematikus táborában járt, és elmondta…
PEOPLE TEAM tábor
Gyerekszem

Kedves, nyitott emberek

Meli mesélt nekünk PT-táborról, vagy ahogy sokan hívják: a kecskeméti gyerekfesztiválról. „Az első napon, amikor megérkeztünk az egyik barátnőmmel, teljesen…

Még több