2022 is PEOPLE TEAM-táborokkal

Egyebek
PEOPLE TEAM tábor

A PEOPLE TEAM idén is gyermektáborozást szervez Kecskeméten. A 32 éve dolgozó csapat ismét a Neumann János Egyetem Homokbányai Kollégiumát választotta, így a visszatérő gyerekek a már jól ismert, otthonos, kellemes környezetbe érkeznek. A hazánkban egyedülálló tevékenységet folytató közösség 7–17 éves gyerekek számára kínál lehetőséget nyári táborozásra. A három egyhetes turnusban megrendezett szakfoglalkozások mellett számos csapatprogram, kalandos, színes élmény és vitacsoport is elérhető.

Csak választanod kell!

Az interaktív képzések alkalmával minden diák megtalálhatja a számára leginkább szimpatikus társakat és elfoglaltságot. A tarka programkínálatban még a nehezen ismerkedő gyerekek is barátokra lelnek. A délelőtti órákat fiatal szakemberek vezetik, akik mellett a diákokat fiatal felnőtt koordinátorok, animátorok segítik. A választható szaktáborokon belül a gyerekek kipróbálhatják magukat a számítástechnika világában. A PEOPLE TEAM kínálatában már évek óta szerepel a programozás, a 3D tervezés, a robotika és a drónépítés. A számítógépes játékokat kedvelők a gamertáborban teljesíthetnek küldetéseket. A filmes- és a fotóstábor résztvevői kamerával a kezükben örökíthetik meg a világot. Akik más típusú művészetekhez vonzódnak, választhatják a színházi vagy az írótábort. Az ügyes kezűek sem maradnak tétlenek: a kézművestáborban gyertyák, ékszerek és agyagedények készülnek.

Délelőtt tanulás, este lazulás

Egy-egy témacsoportot 5–15 fő alkot, ennek tagjai reggeltől ebédig foglalkoznak a kedvenc témájukkal, ki-ki az érdeklődésének megfelelően. A szervezők délutánonként fakultatív, szabadon választható programokat kínálnak. Mindennap lehetőség van sportolásra és strandolásra. A táborba érkező vendégek különleges hobbikat, sportokat és állatokat mutatnak be. Esténként pedig show-, illetve vidámparkszerű, a tábor mintegy 500 lakójának egyszerre szóló eseményeket szerveznek.

Igazi közösség

Az évről évre megújuló PEOPLE TEAM egy különleges, színes közösség, ahol különösen fontosnak tartják a színvonal megőrzését. Az iskolai keretek és a frontális oktatási módszerek háttérbe szorulnak. A felszabadultság és a szórakoztató, tét nélküli versengés számít mindenekfelett. Amint ezt megtapasztalják a fiatalok, képesek lesznek elengedni magukat. Bátran, vidáman osztják meg saját gondolataikat a szokványostól eltérő témákat boncolgató, késő esti workshopokon is.

Kapcsolódó
PEOPLE TEAM tábor
Egyebek

Táborozás – keleti tömb

A kétpólusú világrend megszilárdulásának következménye a keleti és a nyugati tömb. Az egyik pólust a Szovjetunió, a másikat pedig az…
PEOPLE TEAM tábor
Egyebek

Az igazi meleghozó

Március 21-e több szempontból is jeles nap, szinte mindenki várja. Ekkor kezdődik a csillagászati tavasz az északi féltekén. A nap-éj…

Még több