A kémiatanárom volt a masszőrünk

Gyerekszem
PEOPLE TEAM tábor

Vicces tábori történetek – ezek estek meg egy táborozóval, aki többször nyaralt már a PEOPLE TEAM kecskeméti nyári táborában.

Margó az edzőtáborok után kipróbált valami egészen mást. A PEOPLE TEAM (PT) táborkínálatából tucatnyi tematika közül lehet választani, és ő többnek is esélyt adott. Az alábbiakból kiderül, melyik az eddigi kedvenc PT-s szekciója, valamint az is, hogy milyen vicces események történtek vele táborozás közben.

„Háromszor jártam eddig a PT-ben. Minden évben más tematikára mentem, mert nagyon sok jó van, és szeretnék minél többet kipróbálni. Rengeteg barátot szereztem a PT-ben az évek alatt. A kedvencem a filmestábor volt, mert ott született a legtöbb barátság, és kipróbálhattuk magunkat a filmezés terén, amit mindig is szerettem volna.

A leghasznosabb tudás, amit a PEOPLE TEAM-nek köszönhetek: a fotóstáborban tanultunk sok dolgot, amit a mai napig használok, és Baluka megtanított egy kézzel pörgetni a seprűt. Plusz megtanultam, hogyan kell windowsos gépről Apple telefonra átrakni fájlokat (ezt azóta is hasznosítom), illetve az angoltudásom is fejlődött.

Nagyon tetszett a szállás. Remek környezetben található, viszonylag modernek az épületek, és hangulatosak. Kevesen voltunk egy szobában, kulturáltnak találtam az egészet, csak egy bajom volt vele: a tetőtérben meg lehet sülni, és nem jó a szúnyogháló, ezért a szellőztetés is macerásnak bizonyult. Az ételek közül egyértelműen a pizza volt a favoritom.

Imádtam az esti programokat. Nagyon jó a hangulatuk, főleg az utolsó esti bulié, ami igazán tarthatott volna tovább, és mehettünk volna később lefeküdni.

Az egyik esti programnál sorba álltunk a masszáshoz, de csak mikor rám került a sor, akkor vettem észre, hogy a korábbi kémiatanárom volt a masszőr, ugyanis mókusként vett részt a táborban – ezt azóta is mesélem az osztályban. Egyéb sztorijaim is vannak. Egy srác rám nyomult, ezért a barátnőim kerestek nekem random egy másik fiút, akivel csinálhattunk kamu couple goals képeket, és megmutattam a srácnak, hogy »van barátom«, utána leszállt rólam. Egyszer pedig véletlenül kivittük a Hangárból a barátnőmmel a jégkrémet (mert lemaradtunk arról az információról, hogy nem lehet), és a padon ülve egy mókus lefotózott minket. Mi nagyban mosolyogtunk a képen, mert azt hittük, ahhoz kell, hogy kitegyék a Facebookra. Hát nem… Beküldték a mókusos Viber-csoportba, hogy megkérdezzék, hogy ki engedett ki minket jégkrémmel.

A szüleim nem féltettek, örültek, hogy tetszett nekem a tábor; sok ismerősnek szoktuk ajánlani a PT-t. Én a tábornak köszönhetően nyitottabb lettem, hiszen muszáj volt barátokat szereznem, mert a legelső alkalommal még csak egy embert ismertem. A PT-ben megismert barátaimmal azóta is tartjuk a kapcsolatot, és a táboron kívül is sokat találkozunk.”

Ha szívesen olvasnál még több táboros véleményt, keresd a Gyerekszem rovatot a https://legjobbtabor.hu oldalán!

Kapcsolódó

Még több