Lefagyasztott büfékártya

Gyerekszem
PEOPLE TEAM tábor

A PT nyári táborában nemcsak drónt építhetsz vagy angolul tanulhatsz, de számos vicces kalandot is átélhetsz.

A nagy táboroknak is megvannak az előnyei. A PEOPLE TEAM (PT) turnusonként mintegy 500 gyerek nyaralását teszi felhőtlenné. Az 5-10 fős csoportbeosztásoknak köszönhetően a délelőtti tematikus foglalkozások alatt egészen családias a hangulat, délutánonként és esténként viszont jöhet a barátkozás és a parti! Ezúttal Boti mesélt a PT-s élményeiről.

„Két PT-táborban jártam eddig. Először angoltáborban voltam, ami kifejezetten hasznos volt nyelvtanulási szempontból; a szabad programokat már akkor is imádtam. Tavaly a dróntábort választottam, ez sokkal jobban tetszett, és elsajátítottam egy keveset a drónirányítás fortélyaiból, de elsősorban szórakozásként tekintettem rá. Ahogy az egész PT-re: nagyon jó élményeket szereztem itt.

A programok közül a tábortáncot kedveltem leginkább. Szuper látványt nyújtott, ahogy az egész tábor ugyanazt táncolta. Az ételekkel és a szállással is meg voltam elégedve: a reggeli, az édes péksüti nagyon finom volt (bár mindig futni kellett, ha jó reggelit akartunk kapni), és örültem neki, hogy többször is megengedte Ater, a tábor fő szervezője, hogy elmenjünk vele reggelit venni.

Az NJE-kollégium tökéletes arra, hogy éjjel ott aludjunk. Habár az elég para volt, amikor felébredtem egy sikításra – kiderült, hogy a szobatársam horrorvideót nézett este. Aztán csoszogást hallottam a folyosóról. Kinéztem az ajtón, és láttam egy bő hálóinges lányt, akinek a fekete haja eltakarta az arcát. Úgy nézett ki, mint egy kísértet. A legcikisebb PT-s emlékem, hogy egyik éjszaka tűzriadó volt a lányházban, amikor éppen zuhanyozni mentem volna, így egy alsógatyában ácsorogtam 200 lány társaságában.

A legjobb hely a tavalyelőtti VIP-szoba volt, ahol kiszolgáltak minket pezsgővel, vicces műanyag poharakkal. Ha valamin változtathatnék, azt kérném, hogy legyen több hűsítési lehetőség, illetve többfajta édesség a büfében. A legviccesebb emlékem egyébként a büfékártyához kapcsolódik. Az egyik barátom azt mondta, hogy semmisítsük meg a pótbüfékártyáját azért, hogy ha valaki megtalálná, ne tudja használni. Ezért bevizeztük, lefagyasztottuk, széttörtük. Két perccel később jött kérdezni, hogy ugye még megvan a kártyája, mivel elvesztette a sima büfékártyáját.

A szüleim nem féltettek, valójában szupernek értékelték a táborozást, ők addig pihentek. Nyáron is szeretnék a PT-be menni. Mehetek két turnusra?”

A PT 2022-ben 17 szekcióval és 3 egyhetes turnussal várja a 7–17 éves diákokat. A táborban maradás természetesen egyéni és szülői döntés – ha egyetértetek, itt tudtok jelentkezni a legkirályabb nyári táborba.

Kapcsolódó

Még több