Csillagles és malacpersely

Szekció
PEOPLE TEAM tábor

Gazdasági tematikájú PT-tábor 13–17 éveseknek: idén is megvalósul az MNB támogatásával Kecskeméten a brókerek és tőzsdecápák nyári tábora.

Szeretnéd beosztani a zsebpénzedet? Pénzügyileg tudatosabbá akarsz válni? Érdekel a gazdaság működése, valamint a tőzsdék világa? Megismernéd a hitelek és a biztosítások típusait, esetleg továbbtanulási szempontból is játszik a gazdasági szakirány? Vagy egy saját startupon gondolkodsz, csak nem kerültél még tisztába a finanszírozási lehetőségekkel? Ha legalább két kérdésre igennel feleltél, és 18 év alatti vagy, neked találták ki a PEOPLE TEAM (PT) brókerek és tőzsdecápák nyári táborát, amelyről itt olvashatsz részletesebb leírást: https://peopleteam.hu/taborok/brokerek-es-tozsdecapak-tabora-nyari-tabor/.

A pénzes szekció

Ha rákattintasz a fentebbi linkre, és elindítod a videót, láthatod, hogy habár a tábort az MNB támogatja, és gazdasági szakemberek, illetve tőled mindössze néhány évvel idősebb egyetemisták tartják a délelőtti foglalkozásokat, a PT nem arról szól, hogy éjjel-nappal monetáris kérdésekről vitatkoznak a tizenévesek a felnőttekkel. A PEOPLE TEAM új generációs táboraiban ugyanis egyszerre legalább egy tucat tematika valósul meg, ezeknek egyike a pénzügyi szekció, és az erre jelentkezők mellett ugyanúgy megtalálhatók filmesek, fotósok és kézművesek, mint sporttáborba jelentkezők, technikai zsenik, továbbá játékmesterek.

Többet viszel, mint hozol

A választott téma szerinti, kis csoportban tartott foglalkozások reggeltől kora délutánig okosítanak, utána pedig szabad a tánc, azaz a programok sora, amelyek között megtalálható strandolás, állatsimogatás, csillagles és tűzshow is. A táborok helyszíne a kecskeméti NJE Homokbányai Kollégium, ahová ottalvósan és bejárósként is lehet érkezni. Egy turnus általában egy hétig tart (kivéve a kéthetes színházi szekciót, amely a legintenzívebb mind közül), és a hét végén a résztvevők élményekkel, friss tudással és ajándékokkal térnek haza – megéri aktívan kérdezni és gyakorolni a napközis foglalkozásokon és az esti csapatversenyeken egyaránt, hiszen a PT az a hely, ahonnan több holmival térsz haza, mint amennyivel érkezel.

Minden mindennel

Ráadásul teljes ellátást kapsz, emellett a büfékártya használatával gyakorolhatod a megtakarítást. Kezdd el időben a tervezést, beszéld meg szüleiddel, hol és miért szeretnél táborozni, villantsd meg előttük a SZÉP-kártyás fizetési lehetőséget, a testvér-, illetve barátkedvezményt, és jelentkezzetek ide kattintva!

Kellemeset hasznossal

Gondolj bele: tanulhatsz a saját károdon, de befektethettek úgy is a jövődbe, hogy kijelölitek azt a fejlesztendő területet, amelyikre rágyúrsz, és közben pedig jól szórakozol – nem kérdés, melyik a kifizetődőbb, amit például Jordan Belfort is választana.

Kapcsolódó
PEOPLE TEAM tábor
Szekció

Az AI a mindennapokban segít

Mai interjúnkban Márkkal, a PEOPLE TEAM idei első mesterségesintelligencia-táborának egyik szervezőjével beszélgettünk. Mesélnél egy kicsit erről a táborról? Mi inspirált…
PEOPLE TEAM tábor
Szekció

A pillanatot megörökíteni

Mai cikkünkben Martin mesél a PEOPLE TEAM fotóstáborában szerzett élményeiről, illetve arról, hogyan segített a PT hasonló érdeklődésű fiatalokkal összehozni.…

Még több