Tábori pennahegyezők

Szekció
PEOPLE TEAM tábor

Írótábor diákoknak: fejleszd az íráskészségedet a PEOPLE TEAM kecskeméti nyári táborában! Vers, novella vagy slam poetry – a PT-ben profibbá válhatsz.

Hobbiként tekintesz az írásra? Örömmel tölt el, ha papírra vetheted a gondolataidat? Folyamatosan karakterekben gondolkodsz? Szívesen kipróbálnád magad új műfajokban, illetve tökéletesítenéd magadat azokban, amelyeket már jól ismersz? Akkor nosza, irány a PEOPLE TEAM (PT) kecskeméti írótábora!

Az írótábor júliusban és augusztusban induló egyhetes turnusaira ezúttal is 10 és 17 év közötti gyerekeket várnak. A PT-ről itt olvashatsz bővebben: https://peopleteam.hu/taborok/irotabor-nyari-tabor/. Az 1991 óta táboroztató alapítvány honlapjáról az is kiderül, hogy 2022-ben Élő Csenge, Horváth Florencia és Kazsimér Soma lesznek a kreatívírás-tábor tanárai, akiknek a vezetésével megmártózhatsz többek között a slam poetry, a novella, a dal és a naplójegyzet műfajában. Egy jó költő persze nem csupán a fióknak versel, ezért az alkotásaidat az alkotói közösség tagjai is megismerhetik, a fiatal oktatók tanácsait ők is hallhatják, ezáltal mind megtanulhatjátok, hogyan lehetnek kevésbé csikorgó rímeitek, felejthetetlen szófordulataitok és húsba vágó mondataitok. A PT azonban nem kizárólag tanulás és tollfogatás, hanem életérzés, barátságok szövődésének a helye, mellesleg pedig komplex ellátást biztosító nyári tábor. A vakáció úgy válik feledhetetlenné ugyanis, ha a háttérben minden biztosított: a PT-ben napi háromszori (igény szerint húsmentes és ételallergiákra figyelő) étkezés, büfé, korlátlan zöldség- és gyümölcsfogyasztás elérhető; a tábor igénybe vehető napközis és bentlakásos változatban is (a szállás szintén az NJE Homokbányai Campus területén található), öt-hat táborozóra jut egy táboroztató, valamint állandó orvosi felügyelet gondoskodik arról, hogy minden rendben menjen. A reggeltől kora délutánig tartó tematikus foglalkozások – merthogy az írótáboron kívül még 16 szekcióra lehet jelentkezni idén – után programok sora várja a diákokat. Számíthatsz csapatversenyekre, strandolásra, koncertre és workshopokra, így estébe nyúlóan lesz mivel foglalkoznod.

Ismerj meg új embereket, fejlődj, és érezd jól magad a PEOPLE TEAM gyerektáborában! Küldd el ezt a cikket azoknak a barátaidnak, akiket érdekelhet, és beszéld meg a szüleiddel, ha el szeretnél jönni. Ide kattintva tudsz regisztrálni a nyár legtutibb programjára.

Kapcsolódó
PEOPLE TEAM tábor
Szekció

Az AI a mindennapokban segít

Mai interjúnkban Márkkal, a PEOPLE TEAM idei első mesterségesintelligencia-táborának egyik szervezőjével beszélgettünk. Mesélnél egy kicsit erről a táborról? Mi inspirált…
PEOPLE TEAM tábor
Szekció

A pillanatot megörökíteni

Mai cikkünkben Martin mesél a PEOPLE TEAM fotóstáborában szerzett élményeiről, illetve arról, hogyan segített a PT hasonló érdeklődésű fiatalokkal összehozni.…

Még több