3 menő nyári tábor

Egyebek
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Február közepén elindult a jelentkezés a PEOPLE TEAM nyári táboraiba. Ne maradj le te sem 2022 legnagyobb nyári gyerekfesztiváljáról. Felmerül a kérdés, hogy melyik témát jelöld meg a 17 közül. Hogy könnyebb legyen választás, megmutatjuk a 3 legmenőbb szekciót. Olvass, kattints!

A legnépesebb szekció

Az angoltábort turnusonként 150 gyerek választja, az angolosok ezzel a legnagyobb létszámú csapat a táborban. Nem magyar anyanyelvű tanárokkal, kis csoportokban fejlesztheted a nyelvtudásodat. Az első napon szintfelmérőt ír mindenki, ez alapján vele hasonló korú és tudású gyerekekkel kerül egy tanulócsoportba. A nyelvtani táblázatokat felejtsd el! Itt minden arról szól, hogy merj szabadon és bátran megszólalni angolul. Persze az sem hátrány, ha érted Rihanna legújabb slágerének szövegét.

A legösszetartóbb csapat

Ha érdekel a színház, vonz a színpad, kívülről fújod a nagy színészek neveit, akkor a színésztáborban a helyed. Itt alkalmad nyílik közelebbről is betekinteni ebbe a különös és rejtélyes világba. A színészek két hét alatt külön univerzumot alkotnak maguknak. A színházi táborba 20-25 kamasz jelentkezik. A folyamatos próbák, a rendkívüli erőfeszítések, a lelkesedés és a sikerek összekovácsolják őket. Ők nem vesznek részt a csapatversenyekben, hiszen előfordul, hogy akkor éppen szöveget tanulnak vagy mozgás- és beszédórákon nyomulnak. Sok táborozó csak a bemutató napján találkozik velük, ahogy tökéletes átéléssel megjelennek a színpadon. Képzettség nem szükséges, mindenki ugyanolyan eséllyel indul a világot jelentő deszkákra. Kipróbálhatod, milyen színész lennél, de ha inkább háttéremberként képzeled el magad, a kamera mögé is beállhatsz.

A leglazább téma

Év végére már eleged van a tanulásból? Unod, hogy minden arról szól, hogy minél több tudást töltsenek a fejedbe? Akkor válaszd a sporttábort, ahol a mozgásé a főszerep. A sporttáborok (ide kattintva éred el: https://peopleteam.hu/sport/) 30-40 gyerek részvételével indulnak. Céljuk a mozgás megszerettetésén kívül az, hogy minél több mozgásformát kipróbálhass. Minden táborba érkeznek meghívott vendégek, akik ritkábban űzött sportágakat mutatnak be, mint pl. a rögbi, floorball, aikido, capoeira, tchoukball. Műfüves focipálya, strandröplabdapálya, kosárlabdapálya és teniszpálya, bowling és a közelben fallabdapálya is rendelkezésre áll. Nagy melegben irány a strand a kecskeméti csúszdaparkban, rossz idő esetén pedig kondi- és asztalitenisz-terem is várja a táborozókat. Nem minden gyerek egyformán tehetséges a sportokban. Ha kevés az önbizalmad, csak félve próbálkozol bármivel, akkor is megéri a sporttábort választanod. A tanárok segítenek megtalálni azt a játékot, amelyben a legügyesebb vagy!

Kapcsolódó
PEOPLE TEAM tábor
Egyebek

Az igazi meleghozó

Március 21-e több szempontból is jeles nap, szinte mindenki várja. Ekkor kezdődik a csillagászati tavasz az északi féltekén. A nap-éj…
PEOPLE TEAM tábor
Egyebek

Táborozni most

Napjainkban is nagyon sikeresek a táborok, mert a szervezők meg tudják találni azokat a témákat és programokat, amik korunk gyermekeit…

Még több