Gondold ki időben a táborozást

Egyebek
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Akár most is eltervezheted a nyaradat. Ez azért hasznos, mert ha időben kigondolod, mikor hova mennél, a családod is be tudja osztani az időt és a költségkeretet – utóbbihoz bizonyára hozzájárult az adó-visszatérítés átutalása, de te magad is elkezdheted félretenni a zsebpénzedet a kívánt cél elérése érdekében.

Moziba mennél a barátaiddal? Könyveket olvasnál? Meg fog jelenni egy új játék? Beiratkoznál egy tanfolyamra? Magántanárhoz járnál? Utaznál? Ezeket mind felírhatod a listádra. Sőt, ha komplex nyári tábort választasz, akkor mindből juthat több-kevesebb.

A PEOPLE TEAM (PT) kecskeméti új generációs táborai témák köré szerveződnek, 2022-ben 17 szekcióból szemezgethetsz, amelyeket itt találsz. A szervezők február 15-én éjfélkor élesítették a táborozói jelentkezési lapot. Máris lefoglalhatod a legtutibb témát és turnust, csak kattints ide. Idén július 24-én, július 31-én és augusztus 7-én kezdődnek az egyhetes PT-turnusok. Válaszd a PT-t, és hozd ki a nyárból a maximumot!

Kapcsolódó
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel
Egyebek

Táborozni régen

Most még ugyan tél van, de 5-6 hónap múlva már nyoma sem lesz a hónak és a hidegnek. A gyerekek…
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel
Egyebek

Majd én megcsinálom!

Az unokatestvérem, Máté, épp Hollandiában van, de nem turistaként. Dolgozik is, tanul is, segít is. Hogy lehet ezt a hármat…
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel
Egyebek

A nagy háború kis hősei

Az I. világháborúra több mint négy évig tartó világégésként emlékezünk, amely a XX. század elején, 1914 és 1918 között zajlott.…

Még több