Egyszer jössz vagy hétszer mész?

Egyebek
PEOPLE TEAM tábor

Egy bentlakásos tábor sokkal nagyobb buli, mint egy bejárós. Íme néhány érv, amiért neked is inkább ezt kellene választanod.

Éjjel-nappal tábor

A PEOPLE TEAM bentlakásos táborainak nagy előnye, hogy olyanok, mint a nyaralás, csak ősök nélkül. Hatalmas programválaszték vár reggeltől estig, sőt, ha elmúltál 13 éves, részt vehetsz például éjszakai filmklubokon, focizhatsz takarodó után, de a titkos párnacsatákat sem szabad kihagynod.

A magad ura vagy

A táborban te magad döntheted el, mivel töltöd az idődet. Bizonyos szabályok betartásával önállóan megtervezheted minden nap programját. A délelőttök a tábor előtt választott témák óráival telnek: robotokat tervezhetsz, drónt építhetsz, de akár az angoltudásodat is csiszolhatod. Délutánonként olyan programokon veszel részt, amihez csak kedved van: mehetsz strandolni, sportolni, kézműveskedni, de akár számítógépezhetsz is.

Este buli

A legtöbb napközis táborban délután 5-kor mindenki hazamegy, és marad az otthoni tévézés. Az ottalvós táborokban vacsora után indul be igazán az élet. Csapatversenyeken, vetélkedőkön próbálhatod ki magad, de nem maradhat el a kaszinó, a szolgáltatóház és a zenés-táncos buli sem.

PEOPLE TEAM special

A PEOPLE TEAM-táborok különlegessége, hogy ha Kecskemét közelében laksz, és mindenképpen a saját ágyadban szeretnél aludni, akkor sem maradsz le semmiről. Reggel 7:30-tól este 22 óráig részt vehetsz minden programon, na és persze étkezésen.

Kapcsolódó
PEOPLE TEAM tábor
Egyebek

Az igazi meleghozó

Március 21-e több szempontból is jeles nap, szinte mindenki várja. Ekkor kezdődik a csillagászati tavasz az északi féltekén. A nap-éj…
PEOPLE TEAM tábor
Egyebek

Táborozni most

Napjainkban is nagyon sikeresek a táborok, mert a szervezők meg tudják találni azokat a témákat és programokat, amik korunk gyermekeit…

Még több